De Vinken verliest van koploper OVVO

Geplaatst op: 18 oktober 2006
Vinkeveen – Afgelopen zaterdag 14 oktober heeft het door Bouthoorn gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken verloren van OVVO. Hoewel OVVO bovenaan in poule 1F staat ging De Vinken, na twee maal winst op rij, voor de volle winst. Een 6-6 ruststand uitgebouwd naar een mooie 6-9 voor de Vinkeveners, was onvoldoende om de punten mee naar huis te nemen. Uiteindelijk won OVVO met 15-10 van De Vinken.

Eerste helft – gelijk op
De eerste aanval van De Vinken, bestond uit Arjan Kroon, Peter Koeleman, Mariska Meulstee en Charita Hazeleger. De eerste verdediging bestond uit Pascal Kroon, Peter Kooijman, Helene Kroon en Susanne de Wit. De eerste helft liep gelijk op, wat resulteerde in een 6-6 ruststand. Behalve dat er teveel goede kansen zijn gemist, konden coach Dirk van der Vliet en verzorgster Ria Kamminga toch terug kijken op een goede eerste helft.

Tweede helft – goede start, slecht einde
De Vinken leek het scherpst uit de kleedkamer te komen, want direct na rust scoorde Arjan Kroon twee keer, gevolgd door een mooi kansje van Pascal Kroon. Na deze vliegende start ging het scoren steeds moeizamer bij De Vinken. Uiteindelijk stond er halverwege de tweede helft 10-10 op het scorebord. Het spel werd steeds ruwer en er ontstonden een aantal opstootjes op het veld. De Vinken was hierdoor blijkbaar uit het spel gehaald, terwijl OVVO steeds doeltreffender werd. Dit resulteerde uiteindelijk in een 10-15 eindstand.

Laatste veldwedstrijd
Aanstaande zaterdag 21 oktober speelt het vlaggenschip van De Vinken de laatste wedstrijd op het veld tegen VEO. Aanvang van de wedstrijd is 15:30 uur op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

Vinkeveen – Afgelopen zaterdag 14 oktober heeft het door Bouthoorn gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken verloren van OVVO. Hoewel OVVO bovenaan in poule 1F staat ging De Vinken, na twee maal winst op rij, voor de volle winst. Een 6-6 ruststand uitgebouwd naar een mooie 6-9 voor de … Lees meer »