Sponsor voor de E1 van Atlantis

Geplaatst op: 10 oktober 2006

De eerste helft was het vooral OVVO die het meeste balbezit had en ook als eerste scoorde. Het antwoord van Atlantis bleef uit tot aan de 32e minuut van de wedstrijd, toen Jonathan van der Horst zorgde voor de gelijkmaker. Atlantis, dat met name na de rust erg goed speelde, kreeg vervolgens toch nog twee tegendoelpunten die snel op elkaar volgden. Kort daarna wist Britt Vermolen uiteindelijk met een mooie doorloopbal de einduitslag tot een 2-3 te brengen. Voor de toeschouwers een aantrekkelijke wedstrijd met enthousiaste jeugdspelers die elke week ‘groeien’.

De nieuwe sponsor van het eerste E-team komt uit een ‘onbekende’ hoek. Roebeson B.V. verricht schade expertises in opdracht van verzekeraars, makelaars, rederijen en particulieren in binnen- en buitenland. De werkgebieden omvatten zeevaart, binnenvaart, berging en sleepassistentie, zwaar transportmaterieel en haveninstallaties.

Roebeson B.V. draagt de sport in zijn algemeenheid en de E1 van Atlantis in het bijzonder, een warm hart toe en wenst ze een seizoen vol plezier, succes en samenspel.

Op de foto v.l.n.r. Lars Kuijlenburg, Jonathan van der Horst, Myrthe Röling, Davey van Putten, Wilco Kuijlenburg (coach), Jill Fontijn, Aïsha Keijman, Collin Kentrop, Britt Vermolen en Charlotte Beeloo. Door omstandigheden ontbreekt de sponsor op de groepsfoto, zoals ook de assistent coach Anouk Röling.

Zaterdag 7 oktober jl. speelde de E1 van Atlantis de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe sponsorshirtjes van Roebeson B.V. Er werd een spannende en goede pot korfbal gespeeld. De tegenstander was OVVO uit Maarssen. De eerste helft was het vooral OVVO die het meeste balbezit had en ook als eerste … Lees meer »