Verdiende zege Atlantis A1

Geplaatst op: 9 oktober 2006
De door Color Company gesponsorde A1 van korfbalvereniging Atlantis heeft zaterdag 7 oktober jl. tegen ZKC’31 de volle twee punten behaald. Hoewel er niet snel een conclusie mag worden getrokken over de stand op het scorebord tijdens de wedstrijd, was het al vrij snel duidelijk wie de winnaar zou worden. En dat allemaal voor de ogen van de sponsor, die als toeschouwer langs de lijnen stond.

Atlantis begon voortvarend en kwam al gauw op een riante 3-0 voorsprong door doelpunten van Chris, Ilse en Cora. De tegenstander deed wat terug door er 3-1 van te maken door een vrije bal te benutten. Atlantis Color Company ging door met snelle aanvallen en dat betaalde uit tot weer een doelpunt: 4-1, dankzij een strafworp van Ilse. Na de 4-2 loopt Atlantis verder uit tot 8-2, door doelpunten van Nick (met wel een heel merkwaardig doelpunt, namelijk een vallende korte kans), Berry (korte kans) en twee maal Alex (schot en korte kans). Net voor rust maakt ZKC er 8-3 van.

Na rust begint Atlantis met een mooi ingestudeerde aanval (spekkie), en succesvol: Cora is de doelpuntenmaakster. Het is Alex die de tiende voor Atlantis erin gooit. Kort daarna maakt ZKC er een marge van vijf van: 10-5. Alweer krijgt Atlantis een strafworp; aangezien Ilse niet voor allebei de vakken de strafworpen kan nemen, is het Berry die het koelbloedig afmaakt: 11-5. Na de 11-6 wordt het nog 12-6 door een afstandschot van Masha en daarmee is de wedstrijd natuurlijk al gespeeld met nog enkele minuten te gaan voor het eindsignaal. Uiteindelijk wordt het 12-7 en dat is tevens de eindstand. Proficiat Atlantis A1!

We denken dat sponsor Color Company een fraaie wedstrijd heeft gezien en trots kan zijn op de rood-wit-blauwen. Met vol vertrouwen richten het team zich op de wedstrijd van volgende week, thuis tegen Tempo A2.

De door Color Company gesponsorde A1 van korfbalvereniging Atlantis heeft zaterdag 7 oktober jl. tegen ZKC’31 de volle twee punten behaald. Hoewel er niet snel een conclusie mag worden getrokken over de stand op het scorebord tijdens de wedstrijd, was het al vrij snel duidelijk wie de winnaar zou worden. … Lees meer »