001 - Escaperoom aglemeen

Brandweer DRV bij start campagne Handen af van Hulpverleners


Geplaatst op: 20 december 2012

De campagne ‘Handen af van onze Hulpverleners’ wordt ook dit jaar voortgezet. Na het succes van vorig jaar is donderdag jl. de nieuwe campagne van start gegaan. Marcel Dokter van Brandweer De Ronde Venen en tevens bestuurslid van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers was aanwezig bij de landelijke lancering in Hilversum door minister Opstelten en sprak met de bewindsman. Ook diverse brandweervoertuigen van De Ronde Venen spelen een rol in de campagne voor de komende jaarwisseling.

Pim Slierings directeur van SIRE: "Handen af van onze hulpverleners” was een van meest succesvolle en impactvolle campagnes van SIRE van de afgelopen jaren. Het is geweldig dat de stichting HulpvoorHulpverleners het concept doorzet en jaarlijks herhaalt. Dit heeft de potentie om de nieuwe vaste jaarwisselingscampagne te worden.

www.handenaf.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer DRV bij start campagne Handen af van Hulpverleners

De campagne ‘Handen af van onze Hulpverleners’ wordt ook dit jaar voortgezet. Na het succes van vorig jaar is donderdag jl. de nieuwe campagne van start gegaan. Marcel Dokter van Brandweer De Ronde Venen en tevens bestuurslid van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers was aanwezig bij de landelijke lancering in Hilversum … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: