Snelle achterstand nekt De Vinken

Geplaatst op: 26 september 2006
In de wedstrijd tussen de twee ploegen met nul punten in de 1e klasse moest De Vinken / Bouthoorn Teletraining na een snelle achterstand in de eerste minuten het onderspit delven tegen Fortissimo.

Na eindelijk getraind te hebben op het nieuwe kunstgrasveld was De Vinken er op gebrand om de twee punten uit IJsselstein mee te nemen.

Met Rudy Oussoren wederom op de plaats van Peter Kooijman trad het door Dirk van der Vliet geleide team van De Vinken verder in de vertrouwde basis het veld in.

De aanval met Susanne de Wit, Helene Kroon, Pascal Kroon en Rudy Oussoren moesten toezien hoe binnen één minuut de verdediging met Mariska Meulstee, Charita Hazeleger, Arjan Kroon en Peter Koeleman twee doelpunten moesten incasseren. Hiermee was gelijk het scoreverloop van de wedstrijd gezet. Fortissimo hield over de hele wedstrijd een voorsprong van twee doelpunten. De Vinken kwam nog wel tot 3-3, waarna Fortissimo weer uit liep naar 7-4. Bij 9-7 wist Rudy Oussoren met een prachtige doorloopbal 9-8 op het scorebord te brengen. Toch moest De Vinken met 11-9 de rust in. De doelpunten in de eerste helft kwamen van: Susanne de Wit (3x), Arjan Kroon (2x), Peter Koeleman, Pascal Kroon en Rudy Oussoren (allen 1x).

Met een goed gevoel kwam De Vinken uit de kleedkamer, maar het was toch weer Fortissimo welke in de eerste minuut wist te scoren. Pas na tien minuten bracht Pascal Kroon de 12-10 op het scorebord. Bij 13-11 kwam Coen Verlaan de youngster Rudy Oussoren vervangen. Dit bracht wel de nodige dreiging, maar de aansluitingstreffer bleef ondanks de nodige kansen uit. Bij de stand van 16-14 maakte Peter Kooijman na zijn blessure zijn rentree in de plaats van Peter Koeleman. Peter Koeleman wist de gehele wedstrijd geconcentreerd de topschutter van Fortissimo aan banden te leggen. In de laatste minuut bepaalde Fortissimo de eindstand op 17-14.

De doelpunten in de tweede helft kwamen van: Susanne de Wit (2x), Pascal Kroon (2x) en Arjan Kroon (1x).

Volgende week treedt De Vinken, weer in een uit wedstrijd, aan bij KOAG uit Krimpen aan de IJssel.

In de wedstrijd tussen de twee ploegen met nul punten in de 1e klasse moest De Vinken / Bouthoorn Teletraining na een snelle achterstand in de eerste minuten het onderspit delven tegen Fortissimo. Na eindelijk getraind te hebben op het nieuwe kunstgrasveld was De Vinken er op gebrand om de … Lees meer »