Vitesse stuurt Argon naar huis

Geplaatst op: 21 september 2006
Mijdrecht - Argon is strijdend ten onder gegaan in de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. De Mijdrechters waren een maatje te klein voor Vitesse. De nummer 14 van de eredivisie won met 3-1.

Door de uitschakeling van Argon is FC Utrecht nog de enige ploeg uit onze regio die nog in het KNVB Bekertoernooi zit.

Argon begon verrassend goed tegen Vitesse. De Mijdrechters zagen Patrick Lokken, die dit seizoen weer terugkeerde na een avontuur bij Haarlem, al in de tweede minuut de 1-0 aantekenen. Lang kon de ploeg van Jan Zoutman niet van de voorsprong genieten. Zes minuten later was het Esajas die gelijk maakte. Dezelfde Esajas scoorde nog voor rust de 1-2.

Ondanks de achterstand ging Argon door met goed voetballen. Lang leek het er op dat de Mijdrechters nog wel terug zouden kunnen komen. Toen Lazovic in de 62ste minuut de 1-3 scoorde, was het gedaan. Het duel hobbelde naar het eind van de wedstrijd. Ondanks het verlies is trainer Jan Zoutman trots op zijn Argon: 'Ik denk dat we onze huid duur verkocht hebben', zo zei de cursist 'coach betaald voetbal' meteen na de wedstrijd, 'Met een beetje geluk had er meer in gezeten maar ik denk dat we over de uitvoering dicht tevreden kunnen zijn.'

Dinsdagavond werd IJsselmeervogels al door NAC Breda uit het KNVB Bekertoernooi gezet: 2-4. Hierdoor is FC Utrecht de enige ploeg uit onze regio in het toernooi. Donderdagavond zijn de laatste wedstrijden van de tweede speelronde. Daarna volgt de loting. Begin november zijn de zestiende finales.

Bron: RTV Utrecht

Mijdrecht - Argon is strijdend ten onder gegaan in de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. De Mijdrechters waren een maatje te klein voor Vitesse. De nummer 14 van de eredivisie won met 3-1. Door de uitschakeling van Argon is FC Utrecht nog de enige ploeg uit onze regio die … Lees meer »