Vinken verliest eerste wedstrijd in eerste klasse

Geplaatst op: 4 september 2006

Gelijk op in eerste helft
Gebruik makend van het veld van buurvereniging Hertha, gaat De Vinken enthousiast van start. Het nieuwe kunstgrasveld van De Vinken is nog niet gereed dus voorlopig wordt het veld bij de buren gebruikt. In de eerste aanval van het vlaggenschip de volgende spelers: Arjan Kroon, Peter Koeleman, Mariska Meulstee en Charita Hazelager. Mariska opent de score van de wedstrijd, 1-0. Het wordt snel 1-1, maar daaropvolgend ook weer rap 2-1 door Helene Kroon. Na een kwartier spelen is de stand gelijk, 2-2. De tweede aanval van De Vinken met Pascal Kroon, Sander Verlaan, Suzanne de Wit en Helene Kroon gaat ook lekker in de eerste helft, waardoor de ruststand op een 4-4 uitkomt.

Even wennen
In de tweede helft wordt het verschil tussen de teams zichtbaarder. De eerste klasse is wennen voor het team gesponsord door Bouthoorn Tele Training. Het spel van de tegenstander is sneller en beter, daar komt bij dat De Vinken met enkele nieuwe mensen speelt. En Avanti is ook wel een van de toppers uit de poule. Ze nemen in de tweede helft afstand tot De Vinken. Er zijn al snel drie doelpunten verschil en dan wordt het toch lastig om dat nog goed te maken. Maar Vinken houdt de moed erin en blijft ervoor vechten. Door doelpunten van Mariska en Arjan wordt de achterstand verkleind tot twee doelpunten en wordt de stand 6-8. Helaas is Vinken niet in staat om dat door te trekken en neemt Avanti opnieuw een voorsprong tot 7-11. Tegen het einde van de wedstrijd komen Angela Sloesarwij en Rudi Oussoren in het veld. Deze laatste scoort het laatste doelpunt van de wedstrijd. De eindstand komt hierdoor op 8-11.

Het eerste team van De Vinken heeft haar eerste veldwedstrijd verloren met 8-11. In de eerste helft houdt het team zich nog goed staande, in de tweede helft moeten de spelers van het eerste buigen voor de tegenstander. Gelijk op in eerste helftGebruik makend van het veld van buurvereniging … Lees meer »