001- Uithoorn

Grote Brand Party Plaza Mijdrecht


Geplaatst op: 4 december 2002

De burgemeester van De Ronde Venen heeft de Noodverordening die van toepassing was voor een aantal straten*) in de wijk Twistvlied om 15.30 uur ingetrokken.

Dit betekent dat de bewoners – waarvan een aantal werden opgevangen in partycentrum De Meijert – kunnen terugkeren naar hun woningen.

Bewoners van de straten die eerder ontruimd zijn, dat zijn de Grutto en de Fuut, maar ook bewoners van de Kievit kunnen nog enige tijd hinder ondervinden van stank ten gevolge van de rook in hun woning. Als bewoners van de Grutto en Fuut of de Kievit vanavond niet in hun woning willen slapen, wordt hen aangeraden bij vrienden of familie de nacht door te brengen.

Bewoners die geen opvangmogelijkheid hebben bij familie of vrienden kunnen zich melden bij De Meijert, waar dan voor een nacht voor opvang zal worden gezorgd. In deze drie straten wordt vanmiddag ter informatie een brief huis aan huis verspreid voor eventuele bewoners die nog niet op de hoogte zijn van de brand en de mogelijkheid van opvang in De Meijert.

Teneinde de stankhinder in huis zo snel mogelijk te verminderen worden de bewoners in de directe omgeving geadviseerd om morgen goed te ventileren en de woning goed te stoken.

De brandweer zal nog tot ongeveer middernacht bezig zijn met nablussen. Rond de puinhopen van het gebouw zullen hekken geplaatst worden. Donderdag zal de technische recherche een onderzoek instellen naar de toedracht van de brand.

De publieksinformatienummers die door de gemeente zijn opengesteld, te weten 0297-291629 en 0297-291752 zijn nog tot 19.30 uur bereikbaar. Voor vragen naar aanleiding van de brand zijn deze nummers ook nog morgen de gehele dag bereikbaar. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote Brand Party Plaza Mijdrecht

De burgemeester van De Ronde Venen heeft de Noodverordening die van toepassing was voor een aantal straten*) in de wijk Twistvlied om 15.30 uur ingetrokken. Dit betekent dat de bewoners – waarvan een aantal werden opgevangen in partycentrum De Meijert – kunnen terugkeren naar hun woningen. Bewoners van de straten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: