Hertha D2 kampioen

Geplaatst op: 23 mei 2006

Om 19.00 uur was de aftrap van de wedstrijd die erg rommelig begon maar dat waren de zenuwen van de jongens die toch in hun achterhoofd hadden dat dit de wedstrijd was om kampioen te worden.

Als snel bleek dat Hertha het beste voetbal had, goede veldbezetting en achter de juiste mandekking.

In de 10e minuut was het dan ook raak door Niels van Os die mooi de 1-0 scoorde, Hertha bleef daarna meer voetbalklen was resulteerde in de 2-0 door Bart Lely.

Kort na de aftrap werdt het veld eindelijk breed gehouden waardoor nog meer ruimte ontstond van buiten werd de bal gespeeld op Milan Vermaas die mooi wegdraaide en het mooiste doelpunt van de wedstrijd gemaakt in de kruising door Milan Vermaas de 3-0 was een feit.

Kort voor het rust signaal werd het nog 4-0 door Casper Westerink.

In de rust benadrukte de technische leiding nogmaals dat rust in het alftal noodzakelijk is om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

De tweede helft begon net als in de eerste helft rommelig mede door de voorsprong wat resulteerde in dat elke aanvaller wou scoren en er veel buitenspel werd gestaan. De keeper van de tegenstander gooide tot ver in de 2e helft roet in het eten door alles uit het doel te halen. Eindelijk doorbrak de Tony van Veen dit door de 5-0 te scoren en kort daarna was het weer Milan Vermaas die de 6-0 binnen tikte.

Na het eindsignaal waren de kampioenen onthaald door het jeugdbestuur met bleomen, snoep en natuurlijk champagne die rijkelijk vloeide, onder het gezang van kampioene werdt de foto genomen waarna iedereen zich met kleding en al zich onder de douche storte.

Deze 2e helft van het seizoen was niet zo goed afgesloten als we niet alle medewerking gehad hadden van de technische staf van de D1 dus Jur, Jan en Co namens de D2 bedankt.

Ook de trainers Paul Kok en Peter Blokland willen wij bedanken voor de inzet van het hele jaar bedankt.

Om 19.00 uur was de aftrap van de wedstrijd die erg rommelig begon maar dat waren de zenuwen van de jongens die toch in hun achterhoofd hadden dat dit de wedstrijd was om kampioen te worden. Als snel bleek dat Hertha het beste voetbal had, goede veldbezetting en achter de … Lees meer »