Atlantis 2 wint voor de derde keer op rij

Geplaatst op: 18 april 2006
Afgelopen zaterdag speelde door Color Company gesponsorde team een thuiswedstrijd tegen VZOD te Kudelstaart. Na al een verlies bij VZOD, werd het tijd voor Atlantis om punten te halen. De eerste veldwedstrijd van dit seizoen werd afgesloten met een verlies, vervolgens wist Atlantis 2 de andere wedstrijden te winnen, zowel uit als thuis.

Onder leiding van coach/trainer Rob van Zee, begon Atlantis 2 aan een verrassende opstelling. In de aanval startte Pim de Munter, Barry v.d Waa, Kim Stolk en Mirjam Gortenmulder. Het verdedingsvak bestond uit: Jimmy de Koning, Mark Goverse, Eline Laaper en Sandra Gortenmulder. Op de bank zaten Auke v.d Zijden, Inge van Moort en de juniorenspelers Cora Zijlstra en Bas Bogaard.

Na al 10 minuten te hebben gespeeld, kwam het eerste doelpunt. Atlantis 2 wist te starten met een voorsprong van 2-0. Nog 10 minuten te spelen voor de rust, wist VZOD ook de korf te vinden en zo kwam er een stand van 3-1 op het scorebord, waarmee Atlantis de rust in ging. Een niet zo ruime stand, maar er kon nog van alles gebeuren.

In de rust kreeg het tweede van Atlantis een juiste bespreking. Met een ruststand van 3-1 kan er nog van alles gebeuren. Dus Atlantis moest zorgen voor een direct scherpe tweede helft.

Maar helaas wist VZOD eerst te scoren. Zo kwam VZOD een punt achter op Atlantis, dit keer liet Atlantis het niet gebeuren dat VZOD voor kwam te staan. Na al 20 minuten te hebben gespeeld kwam Atlantis op een voorsprong van 6-2. Met nog 15 minuten te spelen werd het spannend. VZOD wist terug te komen tot 6-5. Met een mooie korte kans achter de korf, scoorde Sandra Gortenmulder. Na dat doelpunt werden Kim Stolk en Barry v.d Waa vervangen door Inge van Moort en Auke v.d Zijden. Na een mooi afstand schot van Inge van Moort kon Atlantis 3 minuten voor tijd rekenen op een winst. De andere reserves, Cora Zijlstra en Bas Bogaard kwamen nog het veld in voor Eline Laaper en Mark Goverse. Pim de Munter wist door een doelpunt een mooie eindscore op het bord neer te zetten van 9-5.

Deze week werden de doelpunten gemaakt door: Pim de Munter (2), Sandra Gortenmulder (2), Eline Laaper (2), Kim Stolk (1), Mirjam Gortenmulder (1) en Inge van Moort (1).

Volgende week speelt Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen Meervogels te Zoetermeer om 14.00 uur. Hopelijk weet Atlantis 2 met winst thuis te komen.

Afgelopen zaterdag speelde door Color Company gesponsorde team een thuiswedstrijd tegen VZOD te Kudelstaart. Na al een verlies bij VZOD, werd het tijd voor Atlantis om punten te halen. De eerste veldwedstrijd van dit seizoen werd afgesloten met een verlies, vervolgens wist Atlantis 2 de andere wedstrijden te winnen, zowel … Lees meer »