Winst voor Vinken 1

Geplaatst op: 18 april 2006
Afgelopen zaterdag heeft het eerste team van korfbal vereniging De Vinken een goede stap richting promotie gezet. De Vinken behield op eigen veld de punten door met 16-6 van Valto te winnen.

Gesponsorde korven
Voor de wedstrijd overhandigde Riet Kroon mede namens haar man aan aanvoerder Arjan Kroon twee nieuwe korven met een kroontje erop. Door de nieuwe gele kunstkorven is het tegenwoordig mogelijk de naam of logo van uw bedrijf op een korf te laten zetten. Lijkt u dat ook wat neem dan contact op met de sponsorcommissie van K.V. De Vinken. Jan en Riet Kroon hadden de primeur bij De Vinken.

De wedstrijd
Het team van coach/trainer Dirk vd Vliet kwam in de eerste helft moeizaam tot scoren. Door het matige spel van De Vinken kon het lager geklasseerde Valto de eerste helft goed bij blijven en zelfs met een voorsprong van 4-5 de rust in gaan. In de tweede helft kwam het door Bouthoorn Teletraining gesponsorde team goed uit de start blokken. De stand werd direct gelijk getrokken, waarna de gekroonde korven goed gevonden werden. In de tweede kon Valto slechts éénmaal tegen scoren en wist De Vinken zelf twaalf keer te scoren, wat de eindstand op 16-6 bracht. Elke speler van het vlaggenschip van De Vinken bekroonde de wedstrijd met één of meerdere doelpunten net als vorige week.

Promotie
Door deze zege staat De Vinken op de tweede plaats. Afgelopen zaterdag heeft de nummer drie op de ranglijst KIOS verloren van de nummer één ONDO. Hierdoor staat De Vinken met nog drie wedstrijden te spelen zes punten los van de derde plaats. Nog één punt is nodig om volgend jaar ook op het veld 1e klasse te spelen. Hopelijk wordt promotie volgende week uit tegen Velocitas veilig gesteld.

Afgelopen zaterdag heeft het eerste team van korfbal vereniging De Vinken een goede stap richting promotie gezet. De Vinken behield op eigen veld de punten door met 16-6 van Valto te winnen. Gesponsorde korvenVoor de wedstrijd overhandigde Riet Kroon mede namens haar man aan aanvoerder Arjan Kroon twee nieuwe … Lees meer »