Atlantis 2 neemt punten mee naar huis

Geplaatst op: 11 april 2006
Afgelopen zaterdag 8 april ’06 speelde het door Color Company gesponsorde tweede team Atlantis hun eerste uitwedstrijd van het veldseizoen tegen Velocitas 2 te Leiderdorp. Na weken geoefend te hebben op het kunstgras, moest Atlantis 2 weer eens een wedstrijd op gras spelen. Atlantis 2 had Velocitas 2 al thuis gehad, die wedstrijd heeft Velocitas 2 punten gepakt.

Atlantis 2 begon weer met een verrassende opstelling; na wat wisseling in het team begon Atlantis met 2 fitte mensen op de bank, Barry v.d Waa en Mirjam Gortenmulder. Vanwege een eerder opgelopen blessure kon Wilma Kranenburg niet spelen.

Het eerste aanvalsvak bestond uit Pim de Munter, Auke v.d Zijden, Eline Laaper en Kim Stolk. Het eerste aanvalsvak van Atlantis wist al snel een strafworp te krijgen en te beginnen met een voorsprong van 0-1. Met het eerste verdedigingsvak bestaande uit, Jimmy de Koning, Mark Goverse, Sandra Gortenmulder en Inge v. Moort, wist Velocitas de stand gelijk te maken met 1-1.

Maar na dat tegendoelpunt, wist Atlantis verschillende malen te scoren om zo op een voorsprong te komen van 1-5. Velocitas begon weer een beetje terug te komen en zo werd de rust ingegaan met een stand van 3-6.

Na al een vermoeiende eerste helft, moest Atlantis 2 blijven vechten om de voorsprong te behouden. Jammer genoeg lukte dit niet zo goed en wist Velocitas terug te komen met een gelijkspel van 7-7. Op dat moment kwam Mirjam Gortenmulder het veld in voor Eline Laaper. Vervolgens wist Inge v. Moort voor een doelpunt te zorgen en zo stond Atlantis 1 punt voor met nog ongeveer 10 minuten te spelen. Helaas mocht Atlantis niet lang genieten van de voorsprong en kwam Velocitas weer terug met een gelijkspel. De laatste 2 minuten van de wedstrijd werd Auke v.d Zijden vervangen door Barry v.d Waa. Die wissel heeft goed uitgepakt, doordat Barry v.d Waa in de laatste minuut nog scoorde met een mooi afstand schot. Een minuut later floot de scheidsrechter af met een winst voor Atlantis 2, 8-9.

De doelpunten kwamen deze week van Mark Goverse (2), Pim de Munter (2), Auke v.d Zijden (1), Sandra Gortenmulder (1), Jimmy de Koning (1), Inge v. Moort (1) en Barry v.d Waa(1).

Volgende week zaterdag 15 april ’06 mag Atlantis 2 weer een thuiswedstrijd spelen om 14.00 uur. Dus kom met zijn allen Atlantis 2 aanmoedigen, zodat Atlantis 2 hopelijk weer punten kunnen pakken.

Afgelopen zaterdag 8 april ’06 speelde het door Color Company gesponsorde tweede team Atlantis hun eerste uitwedstrijd van het veldseizoen tegen Velocitas 2 te Leiderdorp. Na weken geoefend te hebben op het kunstgras, moest Atlantis 2 weer eens een wedstrijd op gras spelen. Atlantis 2 had Velocitas 2 al thuis … Lees meer »