Collectieve off-day Hertha

Geplaatst op: 27 maart 2006
Het inhaalprogramma voor de laatste wedstrijd van de tweede periode heeft het Vinkeveense SV Hertha een flinke kater opgeleverd. Een zwakke wedstrijd tegen VSC uit Utrecht betekende een 1-3 nederlaag.

Het verlies heeft geen directe gevolgen voor de stand, want door de periodeoverwinning van UTS heeft Hertha sowieso de nacompetitie bereikt.

Met de afwezigheid van vier basisspelers begon Hertha met een iets gewijzigde opstelling dan anders. Na de 2-3 overwinning bij UTS vorige week was het team van coach Seegers vol vertrouwen. Tenminste, zo leek het.

Op Sportpark De Molmhoek bleek al snel dat Hertha de tegenstander, ook nog kans makend op de nacompetitie, scherper was in de duels en beter met de harde wind om kon gaan. Het leek erop dat de thuisploeg al bezig was met de nacompetitie, want er werd de eerste helft bijna geen kans gecreëerd. Alleen Ivan Lont zag een schot voorlangs gaan.

Aan de andere kant wist VSC ook niet geweldig te spelen, maar het kreeg wel een aantal kansen die het ook wist te benutten. Eerst zag de scheidsrechter buitenspel over het hoofd en werd doelman Voorbij gepasseerd en nog voor rust werd er niet adequaat ingegrepen bij een schot van 18 meter: 0-2.

Na rust wist de thuisploeg iets meer vooruit te voetballen en ook een paar kansen af te dwingen. Het was echter opnieuw VSC dat toesloeg uit een counter: 0-3. Aarsman en Michiels wisten schotpogingen niet om te zetten in een tegendoelpunt en Wim Mollers, na een half uur ingevallen voor de geblesseerde Armand Sedney, werd een zuivere penalty onthouden. De 1-3 van Van Breukelen bleek slechts voor de statistieken.

Aanstaande donderdag komt De Zebra's op bezoek in Vinkeveen voor een doordeweekse inhaalwedstrijd. Hertha moet hier duidelijk beter voor de dag komen om eigenhandig nog de derde periode te winnen en met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan. Aanstaande zondag vindt de laatste wedstrijd plaats. Dit zal thuis tegen Sporting '70 zijn en er wordt dan om 14.00 uur afgetrapt. Donderdagavond vangt de wedstrijd om 18.30 uur aan.

Het inhaalprogramma voor de laatste wedstrijd van de tweede periode heeft het Vinkeveense SV Hertha een flinke kater opgeleverd. Een zwakke wedstrijd tegen VSC uit Utrecht betekende een 1-3 nederlaag. Het verlies heeft geen directe gevolgen voor de stand, want door de periodeoverwinning van UTS heeft Hertha sowieso de nacompetitie … Lees meer »