Volle winst voor dames 1 Atalante

Geplaatst op: 19 februari 2006
Vinkeveen - Afgelopen vrijdag moest het eerste team van Atalante gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman lichtreclame weer spelen. Ze konden de punten wel gebruiken om de derde plaats te kunnen behouden. En het is gelukt. Met een 4-0 overwinning zijn de volle punten weer binnen om de andere teams op een achterstandje te laten.

Het team was deze avond weer compleet, alle zieken waren uitgeziekt, dus Johan Westendorp had zijn hele selectie tot zijn beschikking. Met een aanpassing in de verdedigingsopstelling, ging het als een speer. De passes lagen lekker en Nancy Schockman had alle ruimte om een mooie set-up te geven, zodat de aanvallers de ballen konden slaan. In de eerste set ging het eerst gelijk op, het team speelde relaxed en geconcentreerd. Er was een goede teamspirit en de eerste set was binnen met 25-19. De tweede set werd hetzelfde gespeeld als de eerste. Het liep gewoon in het team. Er werd goed verdedigd in het veld, harde ballen of prikballen, Atalante zat er gewoon bij! Armixtos kwam er niet aan te pas en ook deze set was een prooi voor de Vinkeveense formatie.

De derde set is altijd moeilijk voor de dames. Meestal heeft het team dan concentratieproblemen. Zo ook deze set. De dames kwamen achter te staan met 4-9. Maar Atalante zou Atalante niet wezen om te bewijzen dat ze dat ook aan kunnen. Door de juiste spirit, door een goede verdediging, set-ups en aanvallen was ook de derde set voor Atalante. De vierde set was een ontspannend setje voor de dames. Ze gingen voor de volle winst, de dames liepen uit en de overwinning was met 25-16 een feit. Al met al hebben de dames een goede wedstrijd laten zien.

De komende weken hebben de dames een rustige periode. Dinsdag 7 maart staat pas de volgende wedstrijd op het programma. Er wordt dan om 21.00 uur gespeeld tegen nummer 6, De Spuyt. Plaats van handelen, Wethouders Verheijhal te Amsterdam. De thuiswedstrijd tegen dit team ging met 3-1 naar de Vinkeveense dames. Voor meer informatie over dames 1 of over V.V. Atalante verwijs ik u graag door naar de website: www.vv-atalante.nl

Bron: Nancy Schockman

Vinkeveen - Afgelopen vrijdag moest het eerste team van Atalante gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman lichtreclame weer spelen. Ze konden de punten wel gebruiken om de derde plaats te kunnen behouden. En het is gelukt. Met een 4-0 overwinning zijn de volle punten weer binnen om de andere teams … Lees meer »