Atlantis 2 speelt gelijk in laatste paar minuten

Geplaatst op: 17 januari 2006

De eerste aanval bestaande uit: Jimmy de Koning, Barry van der Waa, Eline Laaper en Wilma Kranenburg, kwam al snel tot een voorsprong door twee mooie kansen. Dit was een goed begin van de wedstrijd. Atlantis kwam in het 2e aanvalsvak: Jacco van Koevorden-Brouwer, Mark Goverse, Sandra Gortenmulder en Kim Stolk tot 3-0.

De scheidsrechter floot in de eerst helft voor vele strafworpen aan de kant van DKV. Dit leidde tot een ruststand van 5-10 in het voordeel van DKV. Tijdens de rust werd Mark Goverse gewisseld. Dit vanwege een blessure. Stefan van der Zijden kwam hiervoor in de plaats.

Tijdens de rust werd door de coach Rob van Zee, duidelijk uitgelegd wat de opdracht was de tweede helft. Vlak na rust kwam Atlantis op een 5-11 achterstand. Gelukkig bleven de koppies omhoog kijken. Atlantis ging beter en beter spelen. Dit resulteerde in doelpunten.

Halverwege de tweede helft werd Mirjam Gortenmulder in het veld gebracht voor Wilma Kranenburg. Die ging vanwege een blessure ook aan de kant. Het was een tussenstand van 11-13.

Ook vielen er drie gele kaarten aan de kant van DKV. Waarvan 1 speler met rood het veld uitmoest. Dit veroorzaakte nogal wat frustratie. De speler van DKV gooide met een bidon water over het veld heen. De stand was op dat moment 13-14. Op dat moment moest er nog een vrije bal genomen worden. Deze werd er knap ingeschoten door Jacco van Koevorden-Brouwer. 14-14 was toen de stand. Na het onderscheppen van de bal maakte Atlantis nog 1 doelpunt (15-14). Door DKV werd ook nog 1 keer gescoord. Dit resulteerde in een 15-15 eindestand. Publiek ook nog bedankt voor het aanmoedigen tijdens de wedstrijd.

Komt u weer?

28 januari Atlantis 2 – Triaz 3 om 16:30 in sporthal de Phoenix.

Atlantis 2, gesponsord door Color Company, wist afgelopen zaterdag een goed resultaat neer te zetten tegen de koploper. DKV was aan het begin van het zaalseizoen een stuk te sterk voor Atlantis. Uit werd er verloren met 14-8. We konden nu kijken of we als team waren gegroeid. De eerste … Lees meer »