001 - Homan Zonnepanelen

Bestuursleden Wijkoverleg Aalsmeer Oost nemen afscheid


Geplaatst op: 20 december 2012

Maandagavond 17 december hebben voorzitter Pierre Brancart en secretaris Nico Schuurman afscheid genomen van het wijkoverleg Aalsmeer-Oost.

Pierre is bijna elf jaar voorzitter geweest en Nico was vijf jaar secretaris.

Er heeft zich inmiddels een nieuw bestuurslid gemeld voor het wijkoverleg, dat is Peggy Moeskop. Maar het wijkoverleg is naarstig op zoek naar nog meer nieuwe bestuursleden. Bewoners van Aalsmeer-Oost die interesse hebben of meer willen weten over wat een bestuursfunctie inhoudt kunnen contact opnemen met Bep Korsse, penningmeester. Dat kan via email Bep.korsse@gmail.nl of telefonisch 0297-327583.

Wethouder Gertjan van der Hoeven moest helaas wegens ziekte verstek laten gaan bij dit afscheid. Wel had hij de beide bestuursleden telefonisch bedankt voor hun jarenlange inzet. En namens hem werden er bloemen en een Aalsmeers klokje overhandigd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuursleden Wijkoverleg Aalsmeer Oost nemen afscheid

Maandagavond 17 december hebben voorzitter Pierre Brancart en secretaris Nico Schuurman afscheid genomen van het wijkoverleg Aalsmeer-Oost. Pierre is bijna elf jaar voorzitter geweest en Nico was vijf jaar secretaris. Er heeft zich inmiddels een nieuw bestuurslid gemeld voor het wijkoverleg, dat is Peggy Moeskop. Maar het wijkoverleg is naarstig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: