001 - Escaperoom aglemeen

Gemeente verleent weer subsidies aan verenigingen en stichtingen


Geplaatst op: 21 december 2012

Voor het jaar 2013 heeft de gemeente 55 subsidieaanvragen van verenigingen en stichtingen ontvangen. Het gaat hier om stimuleringssubsidies. Deze aanvragen worden getoetst aan de Algemene wet bestuursrecht, de Algemene Subsidieverordening en de door het college vastgestelde beleidsregels. Van de aanvragen zijn er op dit moment 20 volledig toegewezen, 15 zijn gedeeltelijk toegekend, 19 zijn nog in behandeling en 1 aanvraag is afgewezen omdat niet duidelijk is of de subsidie ten goede komt aan de Aalsmeerse burgers.

Subsidies

De volgende verenigingen en stichtingen zijn voorbeelden van verenigingen die subsidie hebben gekregen; Scouting Wiol & Willem Barendsz, Aalsmeers Harmonie, Christelijke Muziekvereniging Sursum Corda, Stichting de Aanloop, Stichting Slachtofferhulp, Radio Aalsmeer, zwemsportclub Oceanus alsmede dorpsraad Kudelstaart en de wijkoverleggen De Dorper, Hornmeer, Stommeer en Aalsmeer-Oost.

De verenigingen zijn inmiddels per brief op de hoogte gesteld van de besluiten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente verleent weer subsidies aan verenigingen en stichtingen

Voor het jaar 2013 heeft de gemeente 55 subsidieaanvragen van verenigingen en stichtingen ontvangen. Het gaat hier om stimuleringssubsidies. Deze aanvragen worden getoetst aan de Algemene wet bestuursrecht, de Algemene Subsidieverordening en de door het college vastgestelde beleidsregels. Van de aanvragen zijn er op dit moment 20 volledig toegewezen, 15 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: