001 -Brouwer Transport
Beer van Tilburg bij Serious Request

Beer van Tilburg bij Serious Request


Geplaatst op: 24 december 2012

Beer van Tilburg stond in de Groene Venen van 14 december. Hij heeft geld ingezameld voor Serious Request, door drie concerten te geven. Hij heeft gespeeld voor familie, vrienden en bekenden tijdens een sfeervol thuis concert.

Zijn kerstliederen vrij en frank ten horen gebracht in de overvolle kerk van De Hoef tijdens de kerstmarkt en hij heeft gespeeld voor de ouders en kinderen van de Vlinderbos school, terwijl zijn zusje Bloem kerstbrood ronddeelde. Ook zij heeft niet stil gezeten en voor maar liefst 50 euro petflessen ingezameld. Dit heeft ze gedoneerd aan haar tweelingbroer. Hij heeft al met al 1172,10 euro bijeen gespeeld! Trots heeft hij de cheque afgeleverd bij het glazen huis, waar hij op de foto mocht met Eric Corton op de foto, die erg trots en blij was met de prestatie van Beer.

Op de vraag waarom Beer deze actie zo belangrijk vond antwoord Beer: "Mijn zusje en ik zijn te vroeg geboren en wogen maar drie pond. Als wij in Afrika waren geboren, had ik nu niet geleefd en kunnen pianospelen!"


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beer van Tilburg bij Serious Request

Beer van Tilburg stond in de Groene Venen van 14 december. Hij heeft geld ingezameld voor Serious Request, door drie concerten te geven. Hij heeft gespeeld voor familie, vrienden en bekenden tijdens een sfeervol thuis concert. Zijn kerstliederen vrij en frank ten horen gebracht in de overvolle kerk van De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: