02 - Senior  sportief actief 2e week

Sluiting Venen on Ice 28 december met priksleewedstrijd en dweilorkest


Geplaatst op: 24 december 2012

28 december is alweer de laatste dag van een zeer geslaagd schaatsfestijn in Mijdrecht. Veel scholieren en andere deelnemers hebben deze maand, op de kunstijsbaan, al een voorproefje kunnen nemen op een misschien wel komende strenge winter. De organisatie en de Rondeveense schaatsverenigingen hebben met hun vrijwilligers weer uitstekend werk verricht.

Op de sluitingsdag, vrijdag 28 december, worden de ijsmachines stilgezet.

De organisatoren hebben van 14.00 uur tot 16.00 uur nog een laatste uitsmijter gepland.

Net als vorig jaar is er voor bekende Ronde Veners, genodigde en sponsors een priksleewedstrijd georganiseerd om de MZ-Beveiliging/Groene venen wisseltrofee. Onder de deelnemers zijn o.a. burgemeester Divendal en de winnaar van vorig jaar Daan Hogendoorn. Liefst 32 deelnemers gaan om deze begeerde trofee de strijd aanbinden.

Tussen de wedstrijden door zal het dweilorkest “Met de kraan open” uit Nieuwveen de wedstrijden een extra feestelijk tintje geven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sluiting Venen on Ice 28 december met priksleewedstrijd en dweilorkest

28 december is alweer de laatste dag van een zeer geslaagd schaatsfestijn in Mijdrecht. Veel scholieren en andere deelnemers hebben deze maand, op de kunstijsbaan, al een voorproefje kunnen nemen op een misschien wel komende strenge winter. De organisatie en de Rondeveense schaatsverenigingen hebben met hun vrijwilligers weer uitstekend werk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: