Atlantis 2 houdt punten in Mijdrecht

Geplaatst op: 24 december 2012

Atlantis 2 houdt punten in Mijdrecht.

Atlantis begon in de aanval met Peter van der Wel, Kristian Geerdinck, Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap. In de verdediging startten Jimmy de Koning, Robin van t’ Schip, Sharon Moen en Sophia van der Horst. Vanaf de eerste minuut werd al duidelijk dat Atlantis tegen een gelijkwaardige tegenstander speelde.

Doormiddel van een doorloopbal van Tamara werd de toon gezet. Als snel gevolgd door schot van de tegenpartij. Door een belangrijke treffer kwam Atlantis weer op voorsprong. Opnieuw wisten de Utrechtenaren een gaatje te vinden in de Mijdrechtse verdediging en zo werd het gelijkstand. Uiteindelijk ging Atlantis de rust in met 8-6 voorsprong.

De tweede helft kende een bloedstollende afsluiting. Atlantis stond met vier doelpunten voor, maar toch wist HKC terug te komen. Hierdoor moest Atlantis tot de laatste seconde knokken voor de overwinning. Na 60 minuten spelen stond er een stand van 14-13 op het scorebord.

Het was een spannende en strijdlustige wedstrijd, maar een terechte overwinning voor Atlantis 2. Zaterdag 12 januari speelt Atlantis 2 een wedstrijd tegen Wageningen 5 om 14.30 uur in sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg te Mijdrecht.

Atlantis 2 houdt punten in Mijdrecht. Afgelopen zaterdag kwam HKC (U) 4 op bezoek in Mijdrecht om het op te nemen tegen het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 2. De ploeg uit Utrecht stond met drie punten boven Atlantis. Het was aan Atlantis om aansluiting te houden met de top. … Lees meer »