01 - Nooit Gedacht

Atlantis 3 klimt langzaam omhoog in ranglijst


Geplaatst op: 24 december 2012

Het door H.W van der Laan BV spelende derde team van Atlantis kruipt steeds verder omhoog in de poule. Ook nu mocht het team zich weer bewijzen tegen een tweede team van de club Gemini.

De thuisploeg startte met de volgende spelers in de aanval: Timo Jongerling, Arjen Markus, Iris Facee Schaeffer en Chantal Poolman. De verdediging startte met het volgende vak: Martijn de Horde, Harold Taal, Wilma Kranenburg en Kim Stolk. De bank werd warm gehouden door: Barry van der Waa, Sandra Pronk en Cynthia Sassen, die zeker ingezet zouden worden wanneer dit nodig zou zijn voor de wedstrijd.

Na een flitsend begin was het al snel Iris die de wedstrijd opende. Met een onverwachte actie stond zij vrij en werd maakte de 1-0. Al snel volgde een korte kans van Arjen en een mooi vrijstaand schot van Kim. Atlantis speelde in het begin van de eerste helft mee in het hoge tempo van Gemini. Als snel was duidelijk dat Gemini veel druk moest krijgen in de verdediging, nadat de stand 3-2 werd. Een mooie wegtrekbal van Chantal zorgde voor een bijtelling op het scorebord.

Met een 5-3 stand gingen beide teams de rust in. Hier werden door alle spelers tips en tops aan elkaar gegeven om zo de wedstrijd nog beter te kunnen laten verlopen en zo een groter gat aan doelpunten te kunnen pakken.

Er werden veel vrije kansen gecreëerd, alleen werden deze niet zoals vorige week goed afgemaakt, dit hield de wedstrijd voor lange tijd erg spannend. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar steeds is het Atlantis geweest die in voordeel stond.

De stand liep uit naar 7-3 door een doorloopbal van Chantal en een schot van Wilma. Na twee afgekeurde doelpunten was het toch weer Atlantis die uiteindelijk de overhand nam en de stand bracht naar 8-6. Een frisse wind in het veld moest zorgen voor meer doelpunten. Barry betrad het veld en al snel werd ook Sandra ingezet om meer afwisseling te creëren in de aanval. Dit plan was zeer geslaagd, veel vrije doorloopballen, maar ook wilden deze ballen helaas niet door de korf vallen.

Na twee foute acties aan de kant van Gemini, waarvoor er 2 strafworpen werden gegeven, kwam de stand op 10-6. Uiteindelijk was het Gemini die voor de afsluitende doelpunten zorgde. De eindstand 10-8.

Op 12 januari speelt Atlantis 3 wederom thuis tegen SDO uit Hillegom om 12.10 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 3 klimt langzaam omhoog in ranglijst

Het door H.W van der Laan BV spelende derde team van Atlantis kruipt steeds verder omhoog in de poule. Ook nu mocht het team zich weer bewijzen tegen een tweede team van de club Gemini. De thuisploeg startte met de volgende spelers in de aanval: Timo Jongerling, Arjen Markus, Iris … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: