001 - Homan Zonnepanelen

Turnsters van GVM op fantastisch Unive Gym Gala


Geplaatst op: 24 december 2012

Afgelopen zaterdag 22 december toog een delagatie van wel 41 man/vrouw (vooral de turnselectie) naar het Topsport Centrum in Almere om daar het hét turn- en gymspektakel van het jaar bij te wonen.

Allereerst mochten de turnsters zelf actief aan de gang op de tumblingbaan, de trampolines, het Rohnrad ofwel op de diverse Acro en Ritmische gymnastiek onderdelen. Moe geturnd konden ze uitrusten in de grote arena waar een fantastische spectakel losbarte.

Het turngala stond in het teken van de Olympische spelen in Londen. Diverse medaille winnaars en talenten uit binnen en buitenland kwamen hierbij aan bod. Zo passeerden de Nederlandse turnhelden Celine van Gerner, Wyomi Masela, Jeffrey Wammes, Yuri van Gelder en Rea Lenders de revue, maar ook diverse internationale medaile winnaars/talenten in de ritmische gymnastiek, acrobatiek en tumbling uit Hongarije, Bulgarije, Canada, België, Roemenië, Engeland en Amerika. Het was niet alleen puur turnen, ook ‘Holland Got Talent’ had een afvaardiging met een indrukwekkend springtouw act van 4 Belgische jongens. De acrobatische talenten uit Ethiopië kregen eveneens heel veel waardering voor hun uitzonderlijke acts.

De diverse onderdelen werden aan elkaar verbonden (gesproken of gezongen) door Ellen ten Damme en Henk van Zetten (sportcommentator, vooral bekend van zijn commentaar tijden de gouden act van Epke Zonderland). En het was Epke zelf die met wederom een indrukwekkende rekstok oefening het gala mocht afsluiten tot groot enthousiasme van het publiek!

Ondanks dat het voor de kleinsten al wat laat was, lieten ze de kans niet ontnemen om handtekeningen te vergaren van onze turnhelden. Na veel gedrang kwamen de GVM turnsters terug met vele handtekeningen en wat foto’s. Een grandiose belevenis voor de Mijdrechtse turnsters die zij niet gauw zullen vergeten!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Turnsters van GVM op fantastisch Unive Gym Gala

Afgelopen zaterdag 22 december toog een delagatie van wel 41 man/vrouw (vooral de turnselectie) naar het Topsport Centrum in Almere om daar het hét turn- en gymspektakel van het jaar bij te wonen. Allereerst mochten de turnsters zelf actief aan de gang op de tumblingbaan, de trampolines, het Rohnrad ofwel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: