001 - Homan Zonnepanelen

Huiswerkcafé nu ook in Wilnis!


Geplaatst op: 27 december 2012

Vanaf dinsdag 8 januari is er - naast het Huiswerkcafé in Mijdrecht - nu ook elke week een Huiswerkcafé in Wilnis. Heb jij ook moeite met huiswerk maken en/of het plannen hiervan? Of motiveert het je om met anderen je huiswerk te doen? Kom dan naar het huiswerkcafé.

Het huiswerkcafé is er elke maandag van 16.00-17.30 uur in de buurtkamer in Mijdrecht en elke dinsdag van 16:00-17:30 uur in de buurtkamer van Wilnis (in de Willisstee).

Het programma:
16.00-16.15 planning maken
16.15-16.45 huiswerk volgens planning maken
16.45-17.00 pauze
17.00-17.30 huiswerk volgens planning afmaken

Bij binnenkomst wordt er samen met jou door een vrijwilliger een planning gemaakt, zodat je precies weet wat je moet doen die dag. Vervolgens ga je aan de slag met jouw huiswerk. Door het elke week op deze manier te doen leer je beter te plannen en structuur aan te brengen in je huiswerk. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers tussendoor.

Tijdens de huiswerkcafé zijn er vrijwilligers en stagiaires aanwezig die jou ook kunnen helpen als je vastloopt met het maken van je huiswerk.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven dan kan dit via: jong@stichtingdebaat.nl.

Het huiswerkcafé wordt georganiseerd vanuit het jongerenwerk van Stichting De Baat en gebeurt op vrijwillige basis maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom! Tevens zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om jongeren te begeleiden in hun huiswerk. Voor vragen of inschrijving kun je e-mailen naar: jong@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Huiswerkcafé nu ook in Wilnis!

Vanaf dinsdag 8 januari is er - naast het Huiswerkcafé in Mijdrecht - nu ook elke week een Huiswerkcafé in Wilnis. Heb jij ook moeite met huiswerk maken en/of het plannen hiervan? Of motiveert het je om met anderen je huiswerk te doen? Kom dan naar het huiswerkcafé. Het huiswerkcafé … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: