01 - Nooit Gedacht
Ruiten woning en auto vernield in Mijdrecht

Ruiten woning en auto vernield in Mijdrecht


Geplaatst op: 28 december 2012

Mijdrecht - Bij een woning aan de Wijde Blick werden vrijdag 28 december twee ruiten compleet vernield en raakte een auto beschadigd, vermoedelijk door zwaar vuurwerk. De politie zoekt getuigen.

Rond 02.00 uur hoorden agenten twee harde knallen. In de omgeving werd gezocht en bij een woning aan de Wijde Blick bleken twee ruiten geheel vernield en een auto beschadigd. Vermoedelijk is er zwaar vuurwerk afgestoken. Niemand raakte gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Getuigen gezocht

Getuigen van het incident of die verdachte personen in de omgeving van de Wijde Blick gezien hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruiten woning en auto vernield in Mijdrecht

Mijdrecht - Bij een woning aan de Wijde Blick werden vrijdag 28 december twee ruiten compleet vernield en raakte een auto beschadigd, vermoedelijk door zwaar vuurwerk. De politie zoekt getuigen. Rond 02.00 uur hoorden agenten twee harde knallen. In de omgeving werd gezocht en bij een woning aan de Wijde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: