Korfbaltoernooi resulteert in overwinning Groep 4 van de Fontein

Geplaatst op: 30 december 2012

In de wedstrijden tussen de verschillende groepen 4 speelden de twee deelnemende teams van de Fontein erg goed. Team 2 won zelfs alle poulewedstrijden en haalde de finale. Daarin moesten ze het opnemen tegen het team van de Willespoort. De spannende wedstrijd, met kansen over en weer, eindigde uiteindelijk in 0-0. Strafworpen moesten de beslissing brengen. Scores van Fontein-spelers Jay en Farah gaven de doorslag en bezorgden de Fontein het kampioenschap. Bij deze een welgemeende felicitatie voor Sam, Nina, Farah en Jay en een dikke pluim voor de organisatie!

Basisschool De Fontein deed op de laatste donderdag van dit jaar mee aan het Kerstkorfbaltoernooi van korfbalvereniging Atlantis. Het toernooi werd gehouden in sporthal Phoenix te Mijdrecht. Groepen 4 en 5, 6, 7 en 8 speelden tegen leeftijdsgenoten van andere lokale basisscholen. In de wedstrijden tussen de verschillende groepen 4 … Lees meer »