Atlantis D1 speelt gelijk

Geplaatst op: 14 januari 2013

Atlantis begon gelijk met een mooie doorloopbal van Anna aangegeven door Jurjen: 0-1. OVVO kwam echter gelijk terug met een afstandschot, waardoor het 1-1 werd. Meteen scoorde Atlantis weer met een afstandschot van Anna de 1-2. Helaas kwam OVVO met een afstandschot op 2-2, en wisten daarna nog drie keer te scoren. De stand was 5-2 dus. Na de vakwissel wist Sander de score met een doorloopbal op 5-3 te brengen. OVVO scoorde de 6-3 en weer wist Sander te scoren. De ruststand was dus 6-4.

Na een aantal aanwijzingen van coach Kris ging het team strijdlustig de tweede helft in. Fay kwam na de rust voor Jennifer in het veld. Niet lang daarna raakte Anna geblesseerd en werd vervangen door Ilona. Robin wist met een door Fay verdiende strafworp de 6-5 te scoren. Jurjen scoorde op aangeven van Robin een verre doorloopbal: 6-6. Ook OVVO wist helaas nog te scoren waardoor het 7-6 werd. Ilona wist via een schot de stand op 7-7 te brengen. Toen kwam de vakwissel en wist OVVO de 8-7 te maken. Sander maakte de 8-8 met een doorloopbal op aangeven van Iris. Daarna werd de 9-8 door OVVO op het scorebord gezet. Iris wist Sam en goede bal aan te spelen waardoor het 9-9 werd. Weer scoorde Sam, ditmaal met een strafworp de 9-10. In de laatste minuut scoorde OVVO de gelijkmaker en ook de eindstand 10-10.

Al met al was het tot in de laatste seconde een spannende wedstrijd. Atlantis D1 moet 26 januari in sporthal de Tref in Zaandam uit spelen tegen ZKC.

Het door TTC Projecten gesponsorde D1 team van Atlantis moest afgelopen zaterdag 12 januari in Maarssen tegen OVVO D1 spelen. Het eerste aanvalsvak bestond uit Jennifer, Anna, Robin en Jurjen. Het verdedigingsvak bestond uit Iris, Anouk, Sam en Sander. Atlantis begon gelijk met een mooie doorloopbal van Anna aangegeven door … Lees meer »