Goed begin van 2013 voor Atlantis A1

Geplaatst op: 14 januari 2013

Atlantis A1, gesponsord door Van Dam bedrijfsdiensten, heeft de eerste wedstrijd van 2013 goed afgesloten met een winst tegen een medetitelkandidaat. Na drie weken geen wedstrijd te hebben gespeeld en een heerlijke vakantie gehad te hebben moest Atlantis A1 weer aan de bak. In het achterhoofd waren nog steeds de twee nipt verloren wedstrijden tegen Avanti en ESDO aanwezig.

Na een goede bespreking van de coaches was het aan het team om weer te gaan presteren tegen de Weidevogels. Dit was een team waar ze de vorige wedstrijd nog met 19-11 van hebben gewonnen. De wedstrijd ging fel van start met meteen een doelpunt van de tegenstander. Atlantis reageerde hier snel op en maakte er meteen een 5-1 voorsprong van. De kansen gingen om en om, maar Atlantis wist uit de kansen meer doelpunten te maken, waardoor het team met een 11-5 voorsprong de rust in ging.

Na wat wijze raad en tips van de coaches ging de A1 de tweede helft tegemoet. Na een wat slap begin in de tweede helft, waarin Weidevogels drie keer scoorde en Atlantis maar één keer, kwam er een stand van 12-8 op het bord te staan. Het team uit Bleiswijk voelde dat ze nog in de buurt konden komen en gingen er volle bak tegen aan. Atlantis gaf hier een antwoord op en scoorde meteen een aantal keer. Weidevogels kon niks meer uitrichten bij de verdediging van Atlantis, terwijl Atlantis nog steeds scoorde. Hierdoor kon Atlantis de wedstrijd afsluiten met een 17-8 overwinning.

Door deze overwinning is er weer kans op een kampioenschap voor Atlantis A1. Volgende week moet het team op bezoek bij Fiducia, maar Atlantis hoopt dat jullie het team zaterdag 26 januari komen aanmoedigen tegen de nummer één van de poule: Meervogels. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal de Phoenix en begint om 10:55 uur.

Atlantis A1, gesponsord door Van Dam bedrijfsdiensten, heeft de eerste wedstrijd van 2013 goed afgesloten met een winst tegen een medetitelkandidaat. Na drie weken geen wedstrijd te hebben gespeeld en een heerlijke vakantie gehad te hebben moest Atlantis A1 weer aan de bak. In het achterhoofd waren nog steeds de … Lees meer »