Pennen in Gambia goed geland


Geplaatst op: 14 januari 2013

Begin december deden Beer en Bloem van Tilburg uit De Hoef op deze site een verzoek om pennen bij hen in leveren voor Gambia, waar ze naar toe zouden gaan.

Heel veel ondernemers en particulieren reageerden op deze oproep. Zo kon de tweeling van 8 met koffers vol met ruim 3000 pennen en potloden op reis gaan. Eenmaal in Gambia bleek het niet heel moeilijk om een goede bestemming te vinden voor de pennen. " In dit straatarme land leek iedereen wel een pen te willen" zegt Bloem. " Ik was echt verbaasd hoe enorm hard er om onze pennen werd gevraagd, het werd bijna vechten soms. Wij hebben de pennen uitgedeeld in dorpjes waar de kinderen bijna helemaal niets hadden en we zijn ook bij scholen geweest.

Ik wil de mensen en bedrijven die ons pennen hebben gegeven voor Gambia heel erg bedanken. Ze zijn echt heel goed terechtgekomen." Beer van Tilburg die ook al op deze site stond met een actie voor Serious Request, merkt bij navraag naar zijn indrukken over Afrika op: "Als je het met eigen ogen ziet is het nog gekker dat er mensen zijn die zo arm zijn. Ik vond het wel echt een hele belevenis. "

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pennen in Gambia goed geland

Begin december deden Beer en Bloem van Tilburg uit De Hoef op deze site een verzoek om pennen bij hen in leveren voor Gambia, waar ze naar toe zouden gaan. Heel veel ondernemers en particulieren reageerden op deze oproep. Zo kon de tweeling van 8 met koffers vol met ruim 3000 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: