Handbalmeiden HSV'69 D1 - Volendam D2

Geplaatst op: 21 januari 2013

Zaterdag 19 januari stond de wedstrijd tegen Volendam op het programma in De Vlijt in Zevenhoven. De meiden van HSV waren niet heel erg gespannen. De vorige keer hadden ze dik veloren, dus nu was de boodschap vooral om er een leuke wedstrijd van te maken. En hopelijk met een paar doelpuntjes. De wedstrijd verliep echter heel anders. De meiden van Volendam speelden zeker niet hun beste wedstrijd, zodat de meiden van HSV hun kans schoon zagen. Al snel stond het 1-0 voor HSV. In de eerste helft ging het echter heel erg gelijk op. De ruststand was uiteindelijk 1-2 in het voordeel van Volendam.

In de tweede helft deed HSV er een schepje bovenop, de kansen waren er gewoon. Door uitstekend keepwerk en een hele goede verdediging kwam HSV voor te staan. In laatste kwartier roken de meiden echt hun kansen en werden er diverse ballen ingegooid. Met als resultaat een prachtige eindstand in het voordeel van HSV: 6-3. Dus meiden zo zie je maar, er zijn altijd kansen om te winnen. Jullie hebben het fantastisch gedaan!

Vind je het ook leuk om te handballen, kom dan een keer proberen! Op woensdag a.s. 23 januari is er in sporthal De Vlijt in Zevenhoven een handbalclinic van 14.00 – 16.00 uur.
Kan je dan niet, dan kan je ook een keer meetrainen. De meiden trainen iedere woensdag van 17.30 – 18.30 uur in Sporthal De Vlijt. Meer informatie: lyanne@van-loenen.net.

Zaterdag 19 januari stond de wedstrijd tegen Volendam op het programma in De Vlijt in Zevenhoven. De meiden van HSV waren niet heel erg gespannen. De vorige keer hadden ze dik veloren, dus nu was de boodschap vooral om er een leuke wedstrijd van te maken. En hopelijk met een … Lees meer »