Atlantis 1 herpakt zich na verlies vorige week

Geplaatst op: 21 januari 2013

Afgelopen week is er hard getraind door het team van Frits Bruintjes en Marijke Pauw. Door een aantal ziekmeldingen was het even schuiven in de opstelling. In de thuiswedstrijd tegen Vlug en Vaardig werd er een mooie overwinning geboekt, dat gaf het team vertrouwen voor deze uit wedstrijd.

Atlantis begon de wedstrijd niet optimaal en er ontstond een 3-0 achterstand in vijf minuten tijd. Eigenlijk vrij snel kwam Atlantis weer op gelijke hoogte en ging daar overheen. Atlantis speelde rustig, kreeg vele kansen en maakte deze ook af. Er werd met een 12-4 stand gepauzeerd.

In de rust werd er verteld dat Atlantis 1 deze wedstrijd rustig moest gaan uitspelen. Ook moest ervoor gezorgd worden dat de juiste mensen werden uitgespeeld.

Na rust was Atlantis nog steeds de overheersende ploeg en speelde als een team. Vijftien minuten voor tijd waren er nog drie wissels en na het laatste fluitsignaal stond er een 22-6 eindstand op het scorebord.

Het blijft spannend in de poule van Atlantis door overwinningen van concurrenten Gemini en SDO. Zaterdag 26 januari mag Atlantis 1 aantreden tegen MIK 1. Deze wedstrijd zal om 15.10 in De Phoenix in Mijdrecht plaatsvinden.

Na het verlies van vorige week tegen SDO moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 deze week tegen Vlug en Vaardig 1 de punten mee naar huis nemen. Atlantis 1 deed dit ook met een 22-6 overwinning. Afgelopen week is er hard getraind door het team van Frits Bruintjes en … Lees meer »