Puike overwinning Atlantis 3

Geplaatst op: 28 januari 2013

Maar met het thuispubliek aan hun zijde zou dit anders lopen. Ondanks een matige eerste helft, wist de Mijdrechtse ploeg een gemakkelijke overwinning te boeken met als eindstand 17-10. Atlantis 3 begon met in de eerste aanval Jan-Willem van Koeverden Brouwer, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Kim Stolk. In het eerste verdedigingsvak begonnen Barry van der Waa, Martijn de Horde, Sandra Pronk en Iris Schaeffer.Na een mooi uitgespeelde aanval wist Chantal Poolman het eerste doelpunt te verzilveren. Na nog een aantal mooie aanvallen wist het door H.W. van der Laan gesponsorde team gemakkelijk uit te lopen naar een comfortabele 5-0 voorsprong. Met de grote voorsprong werd Atlantis 3 wat nonchalant en kon de tegenstander langzaam wat terugkomen in de wedstrijd. De ruststand was 6-6.

In de rust werden er goede tips gegeven door coach Harold Taal, waardoor iedereen weer scherp begon aan de tweede helft. Het fluitsignaal had nog niet geklonken of Atlantis stond alweer op voorsprong. Maar het Amsterdamse Triaz kon na een sterkte fase toch een 7-8 voorsprong pakken. Met een mooie omdraaibal van Kim Stolk kwam Atlantis weer langszij. Vanaf dat moment is Atlantis 3 niet meer in gevaar geweest. Doelpunten werden gemaakt door Sandra Pronk, Barry van der Waa, Martijn de Horde en Timo Jongerling. Zodoende liep Atlantis uit naar een comfortabele 15-10 voorsprong. En als klap op de vuurpijl scoorde Jan-Willem van Koeverden Brouwer en Sandra Pronk nog twee fraaie doelpunten. Die brachten de eindstand op 17-10. Zaterdag 9 februari speelt Atlantis 3 in Kamerik tegen concurrent SDO. Het eerste fluitsignaal zal om 17:50 klinken.

Zaterdag 26 januari stond voor Atlantis 3 de thuiswedstrijd tegen Triaz op het programma. Voor het door architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan gesponsord team was dit geen onbekende tegenstander, want er werd ook al een uitwedstrijd tegen Triaz gespeeld die de ploeg nipt verloor. Maar met het thuispubliek … Lees meer »