Ruime overwinning van Atlantis 1 op Mik 1

Geplaatst op: 28 januari 2013

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 tegen Mik 1 uit Amsterdam.
Aan het eind van de wedstrijd stond een mooie overwinning met een stand van 24-10 op het scorebord.

Het eerste team van Atlantis nam het afgelopen zaterdag op tegen het lager geplaatste Mik uit Amsterdam. In theorie hoefde Atlantis niet veel tegenstand te verwachten van Mik. Maar Atlantis begon niet sterk en ging mee korfballen in het trage tempo van de tegenstander. Hierdoor stond na 11 minuten een stand van 4-5 op het score bord. Atlantis was hier niet blij mee en ging een tempo hoger korfballen wat meteen resultaat had. Hierdoor de ruststand 9-6.

Na rust ging Atlantis door waar het mee geëindigd was in de eerste helft en bleef scoren. Het Rabobankteam liep uit naar een stand van 18-7. Dit was een mooi moment om een aantal personen te wisselen en de wisselspelers nog een aantal speelminuten te geven. De wedstrijd werd gemakkelijke uitgespeeld met een mooie overwinning van 24-10 als eindresultaat.

Het team bedankt de reserves voor hun inzet. Ook een bedankje voor Atlantis B1 voor het aanmoedigen. Atlantis B1 is gekozen tot sportploeg van het jaar 2012 en de spelers werden vandaag extra in het zonnetje gezet als team van de week.

Volgende week speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis uit in Amsterdam tegen Amsterdam 1. Amsterdam 1 is een lastige tegenstander. Amsterdam beschikt over een brede selectie waardoor je niet weet welke spelers je tegenover je krijgt. Atlantis moet natuurlijk van hun eigen kwaliteiten uit gaan en de 2 punten mee naar huis nemen. Het is belangrijk dat Atlantis ook deze wedstrijd wint zodat het mee kan blijven doen om het kampioenschap.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 tegen Mik 1 uit Amsterdam.Aan het eind van de wedstrijd stond een mooie overwinning met een stand van 24-10 op het scorebord. Het eerste team van Atlantis nam het afgelopen zaterdag op tegen het lager geplaatste Mik uit Amsterdam. In theorie … Lees meer »