De Vinken A1 veel te sterk voor TOP

Geplaatst op: 28 januari 2013

We naderen het eind van de zaalcompetitie en De Vinken A1 staat er aan kop van de ranglijst goed voor. Deze keer was Johan Huizinga opnieuw de vervanger van de nog geblesseerde Mark de Haan. Nele Peijnenburg en Gideon Leeflang waren de reserves.

De Vinken kwam met 1-0 achter, maar trok het al vrij snel recht. De tegenstanders verdedigden goed voor en probeerden het Vinkeveense spel te ontregelen. Een goed afgeronde doorloopbal van Wies van Beek zorgde voor een gelijke stand: 1-1. Rond de paalzone is vervolgens Danielle Gijsen zeer doeltreffend: 1-2.
Een strafworp werd gescoord door Emese Kroon: 1-3. Het werd al snel duidelijk dat De Vinken te sterk was. Een afstandsschot van Pascal Hoogeboom en een doorloopbal van Johan Huizinga tilden de Vinkeveense voorsprong naar 1-5. Toch kwam er weer een moment dat De Vinken het de tegenstanders makkelijk ging maken. TOP/Wereldtickets A3 mocht terug komen in de wedstrijd 3-5. Op slag voor rust schoot Pascal Hoogeboom de ruststand naar 3-6.

De equipe van Makelaardij Witte gaf in de tweede helft direct vol gas, Pascal Hoogeboom schoot van afstand raak 3-7. Jelle Mul mocht daarna een doorloopbal verzilveren: 3-8. Hij herhaalde dit een paar minuten later, maar dan met een afstandstreffer: 3-9. Daarna was het Johan Huizinga, die ook scoorde via een afstandstreffer 4-10.
Gideon Leeflang kwam het laatste kwart het veld in voor de aan zijn enkel geblesseerde Melvin Pauw.
De Vinken begon wat slordig te spelen , maar gelukkig schoot Robin van der Vliet twee afstandsschoten door de korf 6-12. Nele Peijnenburg kwam het veld in voor Emese Kroon, die vlak daarvoor een afstandstreffer kon laten noteren 7-13. Invalster Nele Peijnenburg was al vrij snel eveneens succesvol. Zij wist men een doorloopbal de eindstand op 9-14 te brengen.

Een witte zaterdag, sneeuwvlokken dwarrelen voorlopig voor het laatst dit jaar naar beneden. Het door Makelaardij Witte gesponsorde A-team van De Vinken, moet afreizen naar Sassenheim waar het onderaan staande TOP/Wereldtickets A3 de tegenstander is. We naderen het eind van de zaalcompetitie en De Vinken A1 staat er aan kop … Lees meer »