Verlies voor Atlantis 2

Geplaatst op: 4 februari 2013

Na de winst van afgelopen week had Atlantis veel vertrouwen erin om ook deze week de punten terug mee naar Mijdrecht te nemen. Helaas stond het team al snel op een achterstand, die in de rust vier punten was. Na een goed peptalk van coach Petra gingen de koppies van de spelers omhoog en begon het team fel aan de tweede helft van de wedstrijd. Dit leverde meteen een paar mooie doelpunten op. Helaas wilden de doelpunten hierna niet meer aan de ‘goede’ kant vallen en werd de wedstrijd verloren met 14-11. Het team wil alle ‘trouwe’ supporters bedankten voor het aanmoedigen.

Zaterdag 9 februari speelt Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen Mia.

Op zaterdag 2 februari speelde het door Rabobank gesponsorde Alantis 2 een uitwedstrijd tegen Tweemaal Zes 3. Om half zeven ‘s avonds verzamelde het team bij de sporthal en de wedstrijd begon pas kwart over acht. Na de winst van afgelopen week had Atlantis veel vertrouwen erin om ook deze … Lees meer »