Atlantis 3 neemt de punten weer mee naar huis

Geplaatst op: 11 februari 2013

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 3 het opnemen tegen SDO 4 uit Kamerik. Aan het begin van de zaalperiode wist het door H.W. v/d Laan gesponsorde team de winst punten in eigen hal te houden. Vol enthousiasme ging Atlantis 3 aan de slag met de voorbereidingen. Aangezien er geen wedstrijd bezig was in de sporthal, kon Atlantis 3 zich goed voorbereiden door veel in te schieten, een goede warming-up te doen en een uitgebreide voorbespreking te houden.

In de aanval stonden deze week: Sandra Pronk, Chantal Poolman, Arjen Markus en Timo Jongerling. De verdediging bestond uit: Kim Stolk, Wilma Kranenburg, Martijn de Horde en Barry v/d Waa. De reservebank was goed gevuld met eigen spelers Cynthia Sassen, Iris Facee Schaeffer en coach Harold Taal.

De eerste doelpunten kwamen op het scorebord voor Atlantis 3. Direct wisten zij een voorsprong te pakken. Helaas lukte het SDO om ook de korf te vinden, maar door geduldig spel van Atlantis 3 wisten zij voor te komen en met 4-6 de rust in te gaan.

De scheidsrechter meldde dat hij ergens anders naar toe moest en een ander scheidsrechter met een kleine tien minuten zou komen om te fluiten. Helaas duurde dit veel langer dan gepland. Mede door de sneeuwval hebben beide teams ruim 35 minuten moeten wachten alvorens er gestart kon worden met de tweede helft.
Het voelde als een nieuwe wedstrijd. Atlantis 3 bleef in de lange rustperiode actief en warm, terwijl de tegenstander veelal op de bank bleef zitten. Na weer te zijn gestart wilde Atlantis 3 de voorsprong uit gaan breiden. Na een mooi schot van de Mijdrechtenaren werd de voorsprong uitgebreid. Enkele keren wist SDO de korf te vinden, maar Atlantis begon op schot te komen. Na een half uur spelen beëindigde de (tweede) scheidsrechter de wedstrijd. De eindstand op het scorebord was 8-14.

De volgende wedstrijd zal op zaterdag 16-02 zijn tegen OVVO te Maarssen. Komt u ons aanmoedigen om 18.00 uur in de OVVO-hal.

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 3 het opnemen tegen SDO 4 uit Kamerik. Aan het begin van de zaalperiode wist het door H.W. v/d Laan gesponsorde team de winst punten in eigen hal te houden. Vol enthousiasme ging Atlantis 3 aan de slag met de voorbereidingen. Aangezien er geen wedstrijd bezig … Lees meer »