Atlantis E2 houdt zicht op kampioenschap

Geplaatst op: 11 februari 2013

Nadat vorige week de door Albert van Dijk gesponsorde E2 van korfbalvereniging Atlantis gelijk had gespeeld, moest er afgelopen zaterdag 9 februari worden gewonnen. Er werd echter gespeeld tegen Luno, de nummer één van het klassement. Atlantis begon met Lisette, Maud, Tessa en Sanne in het veld en Lars als invaller, vanwege een blessure bij Esmee.

De ploeg uit Mijdrecht begon sterk te verdedigen en gaf Luno geen kans. De wedstrijd ging gelijk op, de partijen waren aan elkaar gewaagd. Atlantis opende uiteindelijk de score met een afstandschot van Sanne. Na een gemiste strafworp begon de rust met een stand van 1 -1.

Na de rust begon Atlantis weer met een sterke verdediging en gaf Luno opnieuw geen kans. Vlak na elkaar scoorde Sanne twee keer met een doorloopbal en afstandsschot. Luno liet dat echter niet op zich zitten en scoorde twee keer vlak achter elkaar. De stand was weer gelijk: 3 -3. Atlantis liet zich niet op de kop zitten en door goed rond te spelen creëerde het team diverse kansen, die Maud en Tessa (twee keer) gebruikten om uit te lopen op de ploeg uit Linschoten. Luno wist hier nog één doelpunt tegenover te zetten en bracht de eindstand op 6-4.

Kampioen worden heeft Atlantis niet geheel in eigen hand, de ploeg met sponsor Albert van Dijk moet de volgende wedstrijd winnen en Luno mag hooguit gelijk spelen en dan kan de E2 na een sterk zaalseizoen kampioen worden. De laatste en beslissende wedstrijd van Atlantis E2 is zaterdag 2 maart om 10.00 uit tegen TOP in Sassenheim.

Nadat vorige week de door Albert van Dijk gesponsorde E2 van korfbalvereniging Atlantis gelijk had gespeeld, moest er afgelopen zaterdag 9 februari worden gewonnen. Er werd echter gespeeld tegen Luno, de nummer één van het klassement. Atlantis begon met Lisette, Maud, Tessa en Sanne in het veld en Lars als … Lees meer »