Revanche Atlantis A1

Geplaatst op: 11 februari 2013

Bij aankomst in Kockengen bleek de vloer een ijsbaan te zijn, wat de nodige problemen mee bracht. De thuisploeg, gewend aan deze vloer, nam direct het initiatief en nam brutaal een 2-0 voorsprong. De slappe instelling van Atlantis gaf ESDO vleugels, maar de thuisploeg kwam niet los van Atlantis. Na een 4-1 voorsprong kwam Atlantis toch nog langszij tot een 4-4 stand. De ruststand was in het voordeel van de thuisploeg: 6-5.

De coaches maakten duidelijk dat deze instelling en het vertoonde spel van de eerste helft Atlantis-onwaardig was. De tweede helft moest er meer dynamiek komen, want van deze ploeg mocht er niet verloren worden.

Ondanks deze speech liep ESDO uit naar 7-5. Dit was het sein voor Atlantis om te laten zien dat zij het betere spel konden uitdrukken in doelpunten. Bij 7-7 ging Atlantis erop en erover om vervolgens de stand om te buigen in het voordeel van Atlantis. Via 7-9 werd uiteindelijk gewonnen met 8-11. De doelpuntenmakers waren Max (2x), Willemijn(2x), Matthijs(2x), Ciska, Eva, Mathijs, Stef en Jesper scoorden allen 1x.

De volgende wedstrijd van Atlantis A1 is op 16 februari. Om 13:00 moet het team dan in Woerden aantreden tegen Reflex A1.

Afgelopen zaterdagavond 9 februari speelde Atlantis A1/Van Dam bedrijfsdiensten de uitwedstrijd in Kockengen tegen ESDO A1. De thuiswedstrijd werd helaas verloren met 12-13. Atlantis had dus nog een appeltje te schillen met deze ploeg. Bij aankomst in Kockengen bleek de vloer een ijsbaan te zijn, wat de nodige problemen mee … Lees meer »