Verdiende overwinning CSW MC2

Geplaatst op: 4 maart 2013

Het door F.N. Kempen gesponsorde team van de meiden van CSW MC2 heeft, na veel pech in het najaar, eindelijk haar eerste overwinning behaald tegen Zuidvogels MC2 uit Huizen.

CSW MC2 begon in de eerste helft met een groot overwicht op Zuidvogels. Meer dan vijf opgelegde kansen werden niet verzilverd en Zuidvogels kon daar eigenlijk niets tegenover stellen. De ruststand bleef zoals het begon 0-0. In de tweede helft maakte Wendy van Langeraad het verschil door, via de binnenkant van de paal, de 1-0 binnen te schieten. Na een soepele aanval en een uitstekende rush van Lorena Wiebes, die uiteindelijk hard tegen de lat aanschoot, kon Wendy van Langeraad de terugkomende bal alsnog afronden voor de 2-0. Lisa Zonne maakte de 3-0 en speelde de wedstrijd daarmee in het ‘slot’. In de laatste minuten wist Zuidvogels nog de eer te redden door 3-1 te maken. Maar dit doelpunt was slechts voor de statistieken. CSW MC2 wist na een te lange periode van enorme inzet eindelijk de drie punten meer dan terecht in Wilnis te houden.

Aanstaande zaterdag speelt CSW MC2 om 14:15 uur tegen Nita MC1 uit Nieuwer Ter Aa.

Het door F.N. Kempen gesponsorde team van de meiden van CSW MC2 heeft, na veel pech in het najaar, eindelijk haar eerste overwinning behaald tegen Zuidvogels MC2 uit Huizen. CSW MC2 begon in de eerste helft met een groot overwicht op Zuidvogels. Meer dan vijf opgelegde kansen werden niet verzilverd … Lees meer »