Atlantis 2 speelt gelijk

Geplaatst op: 4 maart 2013

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 speelde zaterdag 2 maart een wedstrijd tegen EKVA 3. Bij gelijkspel of winst was het team zeker van een plek in dezelfde klasse volgend zaalseizoen. De spelers zette daarom alles op alles, wat resulteerde in een spannende tweede helft en uiteindelijk een gelijkspel van 11-11.

De wedstrijd werd door beide teams vol motivatie en strijdkracht begonnen. Helaas bleef het scoren bij de thuisspelende ploeg de eerste 25 minuten uit en kwamen ze op een 4-0 achterstand. Gelukkig scoorden ze in de laatste minuten voor het rustsignaal nog een paar doelpunten. De rust werd ingegaan met een stand van 3-5 in het voordeel van EKVA.

In het begin van de tweede helft kwam het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 terug naar een gelijke stand. Vanaf toen werd het een spannende wedstrijd wat niet alleen te merken was aan de spelers, maar ook aan het vele publiek wat er was om de spelers aan te moedigen. In de laatste minuut scoorde Atlantis 2 het laatste doelpunt van de wedstrijd en werd de stand 11-11.

Volgende week speelt Atlantis 2 haar laatste zaalwedstrijd van het seizoen. In Utrecht zullen ze het dan op moeten nemen tegen HKC. Daarna gaat het team zich gaan voorbereiden op het vervolg van het veldseizoen.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 speelde zaterdag 2 maart een wedstrijd tegen EKVA 3. Bij gelijkspel of winst was het team zeker van een plek in dezelfde klasse volgend zaalseizoen. De spelers zette daarom alles op alles, wat resulteerde in een spannende tweede helft en uiteindelijk een gelijkspel van … Lees meer »