Atlantis B2 pakt punten

Geplaatst op: 4 maart 2013

Het door Roebeson gesponserde Atlantis B2 team speelde zaterdag 2 maart hun laatste zaalwedstrijd uit tegen Luno B1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Wie won, werd derde in de poule. Helaas konden Koen van Wermeskerken en Willemieke Meints niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het team kreeg daarom twee invallers: Myrthe Roling en Wouter Pijper, waar het team erg dankbaar voor was.

De vakken waren in de aanval Sarina Oliemans (spelend als heer en aanvoerdster ), Joy Trompert, Echica Warrels en Davey van Putten. In de verdediging stonden Aisha Keijman, Myrthe Roling/Wouter Pijper (spelend als dame , Gerben Veenhof en Casper van Vliet. De wedstrijd begon goed, al snel kwam het team op voorsprong door een mooie doorloopbal van Joy. Helaas liet de tegenpartij het hier niet bij zitten en scoorde een tegendoelpunt. Het stond nu dus gelijk, 1 – 1. Atlantis kwam al weer snel terug tot een stand van 1-3 door middel van een mooi afstandsschot van Aisha en een strafworp van Gerben. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd en wilden natuurlijk allebei winnen. Aan beide kanten werden er nog een hoop mooie doelpunten gescoord en de teams gingen de rust in met een stand van 7-6.

In de rust werd Atlantis B2 toegesproken door coaches Ton Kentrop en Carel Beijeman. Ze waren goed bezig en hadden zeker een kans om te winnen. Ook Luno B1 was blijkbaar goed toegesproken in de rust want al snel scoorden ze in de tweede helft de 8-6. Maar Atlantis B2 was goed gemotiveerd en ging natuurlijk voor de overwinning. Waardoor er als eindstand 8-9 op het scorebord stond voor Atlantis B2! Blij met de overwinning op Luno B1 ging Atlantis B2 weer terug naar huis. Dit was de laatste wedstrijd voor Atlantis B2 in de zaalcompetitie, ze gaan zich nu klaarmaken voor de veldcompetitie.

Het door Roebeson gesponserde Atlantis B2 team speelde zaterdag 2 maart hun laatste zaalwedstrijd uit tegen Luno B1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Wie won, werd derde in de poule. Helaas konden Koen van Wermeskerken en Willemieke Meints niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het team kreeg daarom … Lees meer »