Atalante H4 verslaat de koploper

Geplaatst op: 4 maart 2013

Afgelopen vrijdag mochten de mannen van het Electroworld Bunschoten team aantreden tegen de koploper Smash. Na een aantal tegenvallende resultaten was heren 4 er op gebrand om iets moois neer te zetten. En tegen de koploper was niets te verliezen dus kon er vrij worden gespeeld. Door enkele blessures moest er wel geïmproviseerd worden met inbreng van spelers uit een ander team..

Geheel tegen de speelstijl van heren 4 in werd deze avond een 1-5 systeem gespeeld. Met de geblesseerde spelers als coaches langs de lijn was er genoeg aansturing aanwezig. Ondanks de onwennigheid aan de nieuwe speelwijze met slechts één spelverdeler in het veld, werd de eerste set overtuigend gewonnen met 25-19. Dit voelde aan alsof heren 4 de wedstrijd al had gewonnen.Helaas wat er in de eerste set allemaal mee zat, zat in de tweede set juist tegen. Het geluk op belangrijke momenten ontbrak ineens en hierdoor moest deze set worden ingeleverd met 21-25. Deze domper werkte in de derde set ook door in de hoofden van de Atalante mannen, want deze werd kansloos aan de tegenstander gelaten met 15-25.

Ondanks de 1-2 achterstand was van teleurstelling geen sprake, en vol goede moed en geloof startte de 4eset. En toen bleek maar weer dat Atalante H4 boven zich zelf kan uitstijgen. Met het hele team op scherp werd verdedigend alles gehaald en aanvallend werden de deuken in de vloer geslagen. In een erg spannende strijd werd de 4e set binnengehaald met 25-22.

Door deze set-overwinning waren de mannen in de winning mood en helemaal klaar voor de 5e set. En dat bleek ook wel, want de koploper werd in de 5e set helemaal overrompeld en weggespeeld. Met 15-8 werd deze laatste set binnengehaald, en een mooie 3-2 overwinning was een feit! Regi Pothuizen en Martijn Raave heel erg bedankt voor jullie inbreng. De volgende partij is tegen Unitas. Wederom een uitdaging voor Atalante H4!

Afgelopen vrijdag mochten de mannen van het Electroworld Bunschoten team aantreden tegen de koploper Smash. Na een aantal tegenvallende resultaten was heren 4 er op gebrand om iets moois neer te zetten. En tegen de koploper was niets te verliezen dus kon er vrij worden gespeeld. Door enkele blessures moest … Lees meer »