KDO 1 - Kampong 1 gestaakt wegens enkelbreuk

Geplaatst op: 18 maart 2013

KDO 1 speelde afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Kampong 1. In de heenwedstrijd eerder dit seizoen, verloren de Kwakelaars onverdiend met 3-1, waardoor KDO op jacht wilde naar revanche. KDO kwam prima uit de startblokken en kreeg via Joeri Stange (2x), Rick Kruit en gelegenheidscentrumspits Patrick Schijff goede kansen om op voorsprong te komen, maar gescoord werd er niet.

In de 22e minuut kwam de centrale verdediger van Kampong noodlottig ten val en brak hiermee tot overmaat van ramp zijn enkel. Na overleg tussen beide ploegen werd de wedstrijd niet meer voortgezet en zal er op zoek gegaan moeten worden naar een nieuwe datum.

Aankomende zondag speelt het eerste om 14:00 uur uit in en tegen Baarn.

KDO 2 ongelukkig onderuit tegen Hoofddorp 3
Voor het tweede van KDO stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Hoofddorp 3 op het programma. In een zeer gelijk opgaande wedstrijd wist het tweede in de 40e minuut op voorsprong te komen via Joost Samsom. Uit een goedgenomen vrije trap van Sjors Kas schoot Joost de bal koelbloedig in de rechterhoek, 1-0. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

In de tweede helft kregen beide ploegen nauwelijks mogelijkheden en gokten op één van de spaarzame uitvallen. Na zeventig minuten spelen wist de linksbuiten van Hoofddorp fraai de 1-1 binnen te schieten, waardoor de wedstrijd in eens weer alle kanten op kon gaan. Vijf minuten later werd het zelfs 1-2, doordat er achterin matig werd uitverdedigd. In een alles-of-niets offensief was Fabian van der Hulst nog dichtbij de gelijkmaker, maar zijn inzet werd gekeerd, waardoor KDO uiteindelijk met lege handen bleef staan.

Aankomende zondag speelt het tweede opnieuw thuis, dan tegen nummer tien Bloemendaal. Bij winst kunnen de Kwakelaars een goede stap zetten richting definitief lijfsbehoud. De wedstrijd begint om 11:30 uur.

KDO 1 speelde afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Kampong 1. In de heenwedstrijd eerder dit seizoen, verloren de Kwakelaars onverdiend met 3-1, waardoor KDO op jacht wilde naar revanche. KDO kwam prima uit de startblokken en kreeg via Joeri Stange (2x), Rick Kruit en gelegenheidscentrumspits Patrick Schijff goede kansen om … Lees meer »