001- Uithoorn

Eerste paal geslagen nieuwe bedrijfspand Mijnsbergen


Geplaatst op: 21 maart 2013

Op 20 maart is de eerste paal geslagen van het nieuwe pand voor Mijnsbergen in Mijdrecht. Vanaf 1 oktober 2013 werkt Mijnsbergen op het nieuwe adres. Daarmee verlaat Mijnsbergen na 25 jaar het huidige onderkomen. In het nieuwe gebouw worden de activiteiten nog effectiever en efficiënter voortgezet.

"Bedrijfsgebouw vol energie"
Met het thema “een bedrijfsgebouw vol energie” wordt een klimaatneutraal bedrijfspand gebouwd. Architect Willem S. van Vliet uit Vinkeveen heeft in het ontwerp uitgebreid rekening gehouden met duurzaamheid door hergebruik van materiaal, maar ook door LED-verlichting, uitstekende isolatie voor weersinvloeden van buitenaf, warmteterugwinning (kernactivering), nachtkoeling en energieopwekking via voltagepanelen en zonneboiler. Door de vraaggestuurde ventilatie met warmte-terugwinning, is minimaal energie benodigd.

Het nieuwe pand is uniek en wordt gebouwd op het nieuwe industrieterrein in Mijdrecht langs de N201 van Vinkeveen naar Uithoorn. Het huisvest kantoren, serviceruimte, en een magazijn. Mede dankzij de forse uitbreiding van het magazijn en efficiëntere indeling, zijn wij u straks nog beter van dienst!

Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend binnen onze organisatie!

Hou de website www.mijnsbergen.nl  en Twitter (@Mijnsbergenbv) in de gaten voor de vorderingen.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste paal geslagen nieuwe bedrijfspand Mijnsbergen

Op 20 maart is de eerste paal geslagen van het nieuwe pand voor Mijnsbergen in Mijdrecht. Vanaf 1 oktober 2013 werkt Mijnsbergen op het nieuwe adres. Daarmee verlaat Mijnsbergen na 25 jaar het huidige onderkomen. In het nieuwe gebouw worden de activiteiten nog effectiever en efficiënter voortgezet. "Bedrijfsgebouw vol energie"Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: