Atlantis 2 hervat veldcompetitie met monsterscore

Geplaatst op: 2 april 2013

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de eerste wedstrijd van het tweede veldseizoen. KIOS 2 uit Nieuw-Vennep kwam op bezoek. De wedstrijd van september vorig jaar werd onnodig uit handen gegeven. De ploeg uit Mijdrecht was uit op revanche. Ondanks de kou wist Atlantis maar liefst 20 doelpunten te maken. De ploeg stuurde KIOS naar huis met een stand van 20-10 op het scorebord. De punten bleven in Mijdrecht.

Atlantis begon met een iets gewijzigde basisopstelling aan de wedstrijd. Chantal Poolman vulde de plek van Tamara Gortenmulder op die later aanwezig zou zijn. Het was Atlantis dat fel en geconcentreerd aan de wedstrijd begon door gelijk in de eerste aanval te scoren. De toon was gezet! Al snel volgde het tweede doelpunt. KIOS had niets in te brengen. De verdediging van Atlantis verrichte goed werk en zorgde ervoor dat KIOS nauwelijks tot aanvallen toe kwam. Atlantis ging door waar ze mee begonnen waren, scoren. Met een ruime voorsprong van 10-2 in het voordeel van Atlantis gingen beide teams de rust in.

Met deze stand mocht de voorsprong niet meer weg gegeven worden. De punten moesten in Mijdrecht blijven. KIOS was wel de ploeg die als eerste scoorde in de tweede helft. Daarna nam Atlantis het weer over en met nog vijftien minuten op de klok stond het 15 – 5. De thuisspelende ploeg bleef rustig door spelen en op zoek naar nog meer doelpunten. Twintig doelpunten was heel dichtbij. Ondertussen kwam Tamara Gortenmulder in het veld voor Chantal Poolman. Beide teams wisten in de sloffase nog vijf maal te scoren, zodat deze wedstrijd eindigde in een 20-10 overwinning voor Atlantis.

Door deze prachtige overwinning heeft Atlantis zich verstevigt op de derde plaats en staat nog één punt achter op nummer 2 van de poule, GKV en nog vier punten achter op de nummer 1, Thor. Volgende week zaterdag 6 april speelt Atlantis om 14.30 in Harmelen tegen de koploper. Ook dit belooft weer een spannende wedstrijd te worden.

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de eerste wedstrijd van het tweede veldseizoen. KIOS 2 uit Nieuw-Vennep kwam op bezoek. De wedstrijd van september vorig jaar werd onnodig uit handen gegeven. De ploeg uit Mijdrecht was uit op revanche. Ondanks de kou wist Atlantis maar liefst 20 … Lees meer »