CSW MC2 wint vijf keer op rij

Geplaatst op: 15 april 2013

CSW MC2 heeft de teleurstellende najaarscompetitie nu definitief van zich afgeschud. De voorjaarscompetitie werd voortvarend begonnen met vier overwinningen. Maar nu kwam het echte werk met een thuiswedstrijd tegen het Bussumse BFC. BFC wist regelmatig te winnen en voor CSW MC2 leek dit een eerste test voor de komende topwedstrijden die op het programma staan.

BFC bleek niet opgewassen tegen het sterke positiespel van CSW. In de eerste helft scoorde Wendy van Langeraad de 1-0 met een goed schot in de lange hoek. Een fout in de verdediging van CSW, door een teruggekopte bal van Lisanne Helmer, die wonderbaarlijk in het doel verdween, bepaalde de ruststand op 1-1. In de rust bleef het team van CSW vertrouwen houden in de winst.

En dat gebeurde. In de tweede helft kwam BFC er niet meer aan te pas. Lisanne Helmer die de tweede helft keepster was, heeft niets te doen gehad. In de aanval was CSW veruit de sterkste wat resulteerde in een schitterende combinatie over de linkerflank, waarbij Wendy van Langeraad vrij werd gespeeld voor de keeper. Zij kon eenvoudig de stand op 2-1 zetten. Na een hoekschop van Natasja Borgstede werd de afvallende bal nogmaals door haar ingebracht en in een scrimmage kon de bal prachtig in het dak van het doel worden geschoten door Tosca Voogd. Dit bepaalde de eindstand op 3-1.

CSW MC2 staat nu met 15 punten uit vijf wedstrijden op een tweede plaats. ’t Gooi staat bovenaan met één wedstrijd meer gespeeld op 16 punten. Virtueel staat CSW MC2 dus op plek één. Volgende week speelt CSW uit tegen het sterke Eemnes.

CSW MC2 heeft de teleurstellende najaarscompetitie nu definitief van zich afgeschud. De voorjaarscompetitie werd voortvarend begonnen met vier overwinningen. Maar nu kwam het echte werk met een thuiswedstrijd tegen het Bussumse BFC. BFC wist regelmatig te winnen en voor CSW MC2 leek dit een eerste test voor de komende topwedstrijden … Lees meer »