Krappe overwinning Atlantis

Geplaatst op: 15 april 2013

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het afgelopen zaterdag 13 april in een thuiswedstrijd op tegen het iets lager geplaatste KCD uit Doorn. De vorige keer dat de twee ploegen elkaar troffen wist KCD te winnen, dit was voor de ploeg een extra stimulans om de punten in Mijdrecht te houden. Het werd een zwaar bevochte en belangrijke overwinning met als eindstand 12-11.

Het eerste team van korfbalvereniging Atlantis begon niet erg goed aan de wedstrijd, na vijftien minuten stond er een stand van 1-2 op het scorebord. De door Rabobank gesponsorde thuisploeg pakte de draad op en begon te scoren. KCD wist ook te scoren en dit resulteerde in een 6-7 ruststand.

Na rust begon Atlantis goed en nam de ploeg het heft in eigen hand door de voorsprong constant te behouden. Helaas voor het team bleef KCD ook scoren zo stond het twee minuten voor het einde van de wedstrijd 11-11. De thuisploeg wist de 12-11 te scoren en met dit beslissende doelpunt de punten in Mijdrecht te houden.

Volgende week is het door Rabobank gesponsorde Atlantis vrij maar op 27 april speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen GKV in Den Haag. Atlantis 1 staat op dit moment op de tweede plaats, achter GKV. Dit belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het afgelopen zaterdag 13 april in een thuiswedstrijd op tegen het iets lager geplaatste KCD uit Doorn. De vorige keer dat de twee ploegen elkaar troffen wist KCD te winnen, dit was voor de ploeg een extra stimulans om de punten in Mijdrecht … Lees meer »