Willespoort groep 7 meisjes KAMPIOEN schoolvoetbal

Geplaatst op: 15 april 2013

In de mooie nieuwe tenues gingen te dames van groep 7 vol goede moed beginnen aan het schoolvoetbaltoernooi bij CSW. Eerst de poule wedstrijden, hier werden er twee gewonnen en eentje gelijk gespeeld. Dit was voldoende voor een tweede plek in de poule en ze mochten door naar de volgende ronde, de kwart finale. Hier was de Proostdij de tegenstander, na een felle strijd won de Willespoort met 2-0.

De halve finale wedstrijd was tegen de Beatrix, deze tegenstander zijn de dames al vaker tegengekomen en enigszins gespannen werd er begonnen. Na wat kansen over en weer was de eindstand 0-0. Penalty’s moesten de beslissing brengen. De Willespoort nam deze net even iets beter en dus mochten de dames door naar de FINALE.

In de finale moest er gespeeld worden tegen de groep 8 dames van de Josefschool, met recht dames want ze waren allemaal een stuk groter dan de meiden van de Willespoort!

Het was een spannende wedstrijd met leuk voetbal en veel strijd, de eindstand na de officiële speeltijd was 1-1. Er kwam een verlenging van 5 minuten waarin de regel was: wie het eerst scoort heeft gewonnen. Na een heuse scrimmage voor het doel van de Josefschool was het de Willespoort die een doelpunt kon maken. Nog even wat verwarring of de wedstrijd nu klaar was en de meiden konden helemaal los gaan!

De mooie bekers mochten in ontvangst genomen worden, toen was het tijd voor een welverdiend patatje en daarna moe maar voldaan naar huis.

Nu op naar de regiofinale op 22 mei in Amersfoort!

In de mooie nieuwe tenues gingen te dames van groep 7 vol goede moed beginnen aan het schoolvoetbaltoernooi bij CSW. Eerst de poule wedstrijden, hier werden er twee gewonnen en eentje gelijk gespeeld. Dit was voldoende voor een tweede plek in de poule en ze mochten door naar de volgende … Lees meer »