Atlantis A1 speelt topwedstrijd

Geplaatst op: 22 april 2013

Afgelopen zaterdag 20 april speelde het door Van Dam gesponsorde A1 een thuiswedstrijd tegen Haarlem A2. In een uitstekend gespeelde wedstrijd wist het team te winnen met 10-8.

Atlantis begon de wedstrijd met in de aanval: Sterre, Willemieke, Jesper en Stef. De verdediging bestond uit: Ciska, Sarina, Matthijs en Max. De thuisploeg startte de wedstrijd niet heel goed, maar wist zich wel weer te herpakken. De teams bleken heel gewaagd aan elkaar: de ene keer stond Atlantis voor de andere keer Haarlem. Met een stand van 5-4 voor Atlantis werd er gerust.

Atlantis kreeg positief commentaar van de goede coaches Chantal en Joeri. Sarina werd gewisseld voor Aïsha na een goede eerste helft te hebben gespeeld. Het team ging met goede moed de wedstrijd weer in. Atlantis wilde natuurlijk de winst pakken.

De tweede helft was nog maar net begonnen en Atlantis knalde alweer een doelpunt erin. Atlantis maakte het ene doelpunt na het andere, tot het 9-4 voor het team stond. Haarlem probeerde nog tegenstand te geven, maar zonder succes. Atlantis won met een mooie stand van 10-8.

Aankomende zaterdag speelt Atlantis A1 weer tegen Haarlem. Het wil er dan net zo’n mooie wedstrijd van maken als deze week.

Afgelopen zaterdag 20 april speelde het door Van Dam gesponsorde A1 een thuiswedstrijd tegen Haarlem A2. In een uitstekend gespeelde wedstrijd wist het team te winnen met 10-8. Atlantis begon de wedstrijd met in de aanval: Sterre, Willemieke, Jesper en Stef. De verdediging bestond uit: Ciska, Sarina, Matthijs en Max. … Lees meer »