Atlantis 2 komt net tekort

Geplaatst op: 29 april 2013

Afgelopen zaterdag 27 mei speelde het tweede team van Atlantis een cruciaal duel uit tegen het Haagse GKV. Er moest gewonnen worden, wilde de door de Rabobank gesponsorde formatie nog een kans maken op de tweede plaats die mogelijk in aanmerking komt voor promotie naar de derde klasse. Na een fysiek en bij tijd en wijle hard duel bleven de punten achter in Den Haag. Atlantis verloor uiteindelijk met 9-8.

Atlantis startte ongeconcentreerd en was de eerste tien minuten niet bij de les. Binnen no time keek de ploeg tegen een 4-0 achterstand aan. Dit was mede te wijten aan het feit dat de ploeg veel balverlies leed na haar eerste schot. Het tweede gedeelte van de eerste helft herpakte Atlantis zich enigszins, maar was de ploeg toch nog meer bezig met het uitvechten van persoonlijke duels en de scheidsrechter dan dat het zich concentreerde op haar eigen spel. Bij een stand van 7-4 gingen de ploegen richting de kleedkamer.

De tweede helft liet Atlantis zich duidelijk van een andere kant zien. Er werd slimmer gekorfbald, waardoor meerdere schoten op de verdediging van GKV konden worden afgevuurd. Langzaam kroop de ploeg dichterbij. Met nog een minuut of tien op de klok was het gat bijna gedicht en stond de 9-8 reeds op het scorebord. Een spannende fase brak aan waarin beide ploegen nog veel kansen kregen. In de laatste minuut kreeg Atlantis nog de beste mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. Een fraaie doorloopactie miste net de juiste precisie.

Gezien het spelbeeld over de hele wedstrijd was een gelijke stand misschien wel terecht geweest. Echter, de door de Rabobank gesponsorde formatie verloor de wedstrijd in de eerste tien minuten en dat mag het vooral zichzelf aanrekenen. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 11 mei om 14.00 uur in Kesteren.

Afgelopen zaterdag 27 mei speelde het tweede team van Atlantis een cruciaal duel uit tegen het Haagse GKV. Er moest gewonnen worden, wilde de door de Rabobank gesponsorde formatie nog een kans maken op de tweede plaats die mogelijk in aanmerking komt voor promotie naar de derde klasse. Na een … Lees meer »