Argon Dames blijven thuis ongeslagen

Geplaatst op: 29 april 2013

Na een lange winterstop hebben de Argon dames er inmiddels weer 5 wedstrijden opzitten. Afgelopen zondag ontvingen zij de dames van de Legmeervogels thuis. In Uithoorn wisten de Legmeervogels met 1-0 nog de drie punten binnen te slepen. De Argon dames hebben tot nu toe thuis al een aantal keer wat weten goed te maken en ook afgelopen zondag hebben zij thuis het doel schoon weten te houden en de volle drie punten weten te pakken!

De eerste helft waren beide teams echt aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werden aanvallen opgezet en ontstonden kansen. De ruststand van 0-0 paste helemaal bij het beeld van de eerste helft.

Na de rust waren de beste kansen echter toch voor Argon. Het spel werd meer gespeeld op de helft van de Legmeervogels, hoewel de Legmeervogel dames zelf zeker ook nog een aantal keer goed wisten op te bouwen. Uiteindelijk, na goed doorgaan van de spits van Argon kon zij de bal terugleggen op Maartje de Jong die deze fantastisch wist binnen te schieten: 1-0.

De Legmeervogels gaven zeker nog niet op en bleven voor de gelijkmaker gaan. Niet onverdiend kon de spits van Argon, Kim Smit, na een super snelle aanval door de verdediging heen, de keepster omspelen en de 2-0 maken! Complimenten zijn op zijn plaats voor de inzet van het hele team van Argon, die met elkaar ook nog eens een drietal geblesseerden opvangen.

Weer drie punten vandaag voor de Argon Dames, die zo thuis ongeslagen weten te blijven en eigen doel schoon weten te houden. Laten we hopen dat het team dit weet vast te houden en zich met deze groep – helaas zullen volgend seizoen niet alle dames terugkeren op het veld- op maakt voor een mooie eind sprint!

Lijkt het je ook leuk om bij de Argon dames te voetballen en ben je tussen de 18 en 35 jaar? Neem gerust eens contact op met wedstrijdsecretaris.dames@svargon.nl

Na een lange winterstop hebben de Argon dames er inmiddels weer 5 wedstrijden opzitten. Afgelopen zondag ontvingen zij de dames van de Legmeervogels thuis. In Uithoorn wisten de Legmeervogels met 1-0 nog de drie punten binnen te slepen. De Argon dames hebben tot nu toe thuis al een aantal keer … Lees meer »